son haberler

Ankara Ünyeliler Derneği’nin Ünye Gezisi!

Yayınlanma Tarihi: 12 Ekim 2020 okunma

Ankara Ünyeliler Derneği’nin Ünye Gezisi!
Gündem
0

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürlüğü tarafından Desteklenen Ankara Ünyeliler Derneği tarafından yürütülen ‘Gurbetten Ünye’ye Vefa’ projesi kapsamında bir grup öğrenci ve sporcu Ünye’ye gelerek gezi düzenledi.

Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin refakat ettiği öğrenci ve sporcular Ünye’nin tarihi ve turistik mekanlarını yakından tanıma fırsatı buldu. Cumhuriyet Meydanından başlayan gezi programı Türk-Japon Dostluk Anıtı, Çamlık, Asarkaya Ünye Kalesi ve Şeyh Yunus Emre Türbesi’ne devam etti.  Geziye kadılan Öğrencilere ve sporculara, Emekli Tarih Öğretmeni Aynur Zeren Tan Rehberliğinde Ünye’nin tarihi ve turistik mekanları hakkında bilgi sahibi oldular.

Programa ayrıca TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel, Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun, Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Ünye Vizyon Gazetesi Sahibi Barbaros Doğan, Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ve Gazeteci Olgunay Köse de katıldı.

“Gençlerimizi Ünye İle Buluşturduk”
Gezinin ardından Ihlamur Restoran’da yemek verilirken Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürlüğü tarafından Desteklenen Ankara Ünyeliler Derneği tarafından yürütülen “Ankara Ünyeliler Derneği olarak ‘Gurbetten Ünye’ye Vefa’ projesi kapsamında iki günlük gezi program düzenledik. 15-25 yaş arası gençlerimizi Karadeniz’in incisi Ünye İlçemizi ve çevre ilçeleri, Ordu ve çevre illeri yakından tanımaya yönelik gezi programı düzenledik. 2019 yılı Temmuz ayında başlayan projemize, pandemi nedeniyle ara vermiştik. Küçük gruplar halinde pandemi tedbirleri alarak gezi programımızı gerçekleştirdik. Ben katılım sağlayan ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara Ünyeliler Derneği Projeyi Başarıyla Gerçekleştirdi
Programa katılan TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel ise “Gurbetten Ünye’ye Vefa’ projesi İçişleri Bakanlığı tarafından hemşeri derneklerine verilen ender projelerdendir. Bu projeyi alma ve uygulama başarısı gösteren Ankara Ünyeliler Derneği’ni, başkanını ve yönetim kurulunu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.