1. HABERLER

  2. Şevket Cinbir Gölbaşı halkının bayramını kutladı
Şevket Cinbir Gölbaşı halkının bayramını kutladı

Şevket Cinbir Gölbaşı halkının bayramını kutladı

Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir msaj yayınladı.

A+A-

Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir, Ramazan Bayramı münasebetiyle yazılı bir msaj yayınladı.

Kaymakam Cinbir mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştiği, insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların yerini barış ve hoşgörüye bıraktığı, birlik ve beraberliğimizin devamı için önemi büyük bir Ramazan Bayramına daha milletçe kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar insanları birbirlerine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir. Milletçe geçmişten devraldığımız sorumlulukları yerine getirme, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek geleceğimizi aydınlatma çabasını sürdürmeliyiz.  Dini, inancı, etnik kökeni ne olursa olsun insanları birliğe çağıran, insan sevgisi ve barışı vurgulayan değerli düşünürleri çıkarmış Uygarlıklar beşiği Anadolu’ da yaşayan bizler; Bayramların anlam ve önemini bir kez daha hatırlattığı, barış, kardeşlik, sevgi, yardımlaşma ve dayanışma gibi değerleri yaşam biçimi olarak benimsemeli, ayrımcılığın ve şiddetin yaşanmadığı, insanlığın geleceğini tehdit eden sorunların çözüldüğü, barışın egemen olduğu bir dünya için anlayış ve hedef birliği içerisinde çalışmalıyız.

Milletimiz Ramazan ayı boyunca onurlu ve şanlı geçmişinin derinliklerinden getirdiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneğini sergilemiştir. İlçemizde de Ramazan ayı boyunca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yapılan yardım ve desteklerin yanı sıra Belediye Başkanlığı, sivil toplum örgütleri, vakıf ve dernekler, hayırsever vatandaşlar tarafından sağlanan imkânlarla yoksul vatandaşlarımızın sıkıntıları giderilmeye çalışılmış, toplumumuzda güzel ve örnek bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergilenmiştir. Bu çalışmalarda bulunan her kurum, kuruluş ve kişiye gösterdikleri sosyal sorumluluk anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. Bu kardeşlik ve güzel komşuluk anlayışının yıl boyunca devamını diliyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle Gölbaşı’ nda yaşayan bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar; daha çok güzelliklerin paylaşıldığı, gözyaşı ve açlığın olmadığı, barış ve sevginin hakim olduğu  bir dünyada   sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bu haber toplam 2064 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.