1. HABERLER

  2. Misiad üyeleri tanışma yemeğinde buluştu
Misiad üyeleri tanışma yemeğinde buluştu

Misiad üyeleri tanışma yemeğinde buluştu

Merkezi Ankara’da bulunan ve ülke genelinde iş dünyasına yönelik en çok şubeli sivil toplum kuruluşu olan Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Gölbaşı Şubesi kuruldu.

A+A-

Merkezi Ankara’da bulunan ve ülke genelinde iş dünyasına yönelik en çok şubeli sivil toplum kuruluşu olan Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Gölbaşı Şubesi kuruldu. Misiad Gölbaşı Şube Başkanı Aykan Küçük olurken, yönetimini oluşturan Başkan Küçük üyeleriyle tanışma toplantısında buluştu.

Bir restorantta yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Aykan Küçük, amaçlarının Gölbaşı’nın ekonomisini kalkındırmak ve ilçede istihdamın artması olduğunu ifade ederken, bu yönde çalışmalar yapacaklarını söyledi.

YATIRIMLAR GÖLBAŞI’NA KATKI SAĞLAR

Başkan Küçük, “Derneğimiz yeni kurulmasına rağmen toplum nezdinde karşılık bulduğuna inanıyoruz. Ülke yönetiminde STK’ların aktif olması gerektiğine, bizlerin de katkı sunacağına inanıyoruz. Gölbaşı’na yapılacak olan her yatırımın bölge insanına katkı sağlayacağına inanıyoruz.” Dedi.

GÖLBAŞI’NIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Misiad’ın siyasi bir kuruluş olmadığına dikkat çeken Küçük “Hepimiz birer Gölbaşılı ve bu ülkenin bir bireyi olarak elimizi taşın altına koyacağız. Ortaya koyacağımız projelerle birlikte Gölbaşı’nın ekonomik olarak gelişmesine ve  sosyalleşmesine ön ayak olacağız” diye konuştu.

YÖNETİMDE KİMLER VAR

Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

Aykan Küçük (Başkan), Hüseyin Çakmak (Başkan Yardımcısı), Nuriye Atabey, Aykut Bilgin, Fatih Kandemir, Emre Demirci, İbrahim Karaca, Özlem Öngün.

ynt.jpg

Bu haber toplam 3823 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.