1. HABERLER

  2. Gölbaşı baklavası görücüye çıkıyor
Gölbaşı baklavası  görücüye çıkıyor

Gölbaşı baklavası görücüye çıkıyor

11. Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde Gölbaşı’nın ünlü baklava ve höşmerimleri de görücüye çıkacak.

A+A-

11. Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde Gölbaşı’nın ünlü baklava ve höşmerimleri de görücüye çıkacak.

11. Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde Gölbaşı’nın ünlü baklava ve höşmerimleri de görücüye çıkacak. Düzenlenen baklava yarışmasında yine mahalleler birinciliği kapmak için yarışacak. Yarışma, şenliğin son günü olan 21 Eylül 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek, kazananlara ise çeşitli hediyeler verilecek.

Gölbaşı’nın değerlerini tanıtmak için büyük fırsat olan şenliklerde düzenlenecek baklava yarışmasına son başvurular 18 Eylül Perşembe günü saat 17.00’ye kadar yapılacak. Yarışmaya katılacak olanlar

485 55 55 nolu telefonlardan ayrıntılı bilgi alabilecek.

11. Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nde Gölbaşı’nın ünlü höşmerimi de yarışmada görücüye çıkacak. Baklava yarışmasında olduğu gibi höşmerim yarışması için de son başvuru tarihi 18 Eylül Perşembe olarak belirlendi.

“DEĞERLERİMİZ TANITILACAK”

Yarışmayla ilgili konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’nın yöresel değerlerinin tanıtılmasını hedeflediklerini bildirdi. Başkan Duruay, düzenlenen yarışmada amaçlarının Gölbaşı’nın ünlü baklava ve höşmerimini dünyaya tanıtmak olduğunu söyledi. Katılımcıların her birine teşekkür ediyor, şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1752 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.