1. HABERLER

  2. Fatih Duruay: Bunlara söylenecek söz bile yok
Fatih Duruay: Bunlara söylenecek söz bile yok

Fatih Duruay: Bunlara söylenecek söz bile yok

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin (ODTÜ), Eymir Gölü'nde ağaç katliamı yapması sonrası tartışmalar sürerken, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay " Kendisini kepçenin önüne atan ve fotoğraf veren o CHP'li milletvekillerinin hiç birisi orada yoklardı. Ned

A+A-

Eymir Gölü'nde ODTÜ yönetimi tarafından yapılan ağaç katliamının yankıları sürerken, o dönemde ağaç bahanesiyle ortalığı yakıp yıkan eylemcilere ve yol kepçesinin önüne atlayan ancak, Eymir'deki katliam sonrası sırra kadem basan CHP'li vekillere seslenen Başkan Duruay, 'Bunlara söylenecek söz yok' diye konuştu.

NEDEN YOKLARDI?

BEYAZ GAZETE'ye konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay şunları söyledi;

Sayın çevreci arkadaşlara duyurulur. Ankaralılar için bir ihtiyaç olan, Ankara trafiğini büyük ölçüde rahatlatan ODTÜ yolu yapılırken kendisini kepçenin önüne atan ve fotoğraf veren o CHP'li milletvekillerinin hiç birisi Eymir'de yapılan ağaç katliamı sonrası orada yoklardı. Neden yoklardı acaba?

SÖYLENECEK SÖZ YOK!

ODTÜ'de yaşanan ağaç katliamından sonra,orada olmamalarının sebebinin siyasi olduğu işte  bugün anlaşılıyor. Bugün o ODTÜ'de yapılan yolu en fazla kullananlar belki onlardır.  Eymir Gölü'nün bulunduğu ormanda sırf restoranların genişlemesi için ağaçların katledilmesi sonrası herhalde onlarda utanıyorlardır. Bunlara söylenecek söz yok.

BEYAZ GAZETE

Bu haber toplam 2854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.