1. HABERLER

  2. Başkan Duruay'ın güncesi
Başkan Duruay'ın güncesi

Başkan Duruay'ın güncesi

Başkan Duruay'ın güncesi

A+A-

Rıdvan Ege’den Başkan Duruay’a anlamlı ziyaret

Ufuk Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Doktor Rıdvan Ege, beraberindeki heyet ile birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ufuk Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Doktor Rıdvan Ege tarafından ziyaret edildi. Başkan Fatih Duruay’ı yeni görevi için kutlayan Prof. Dr. Rıdvan Ege, Başkan Duruay’a çalışmalarında başarılar diledi. Prof. Dr. Rıdvan Ege’nin ziyaretinin kendisini onurlandırdığını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, “Ziyaretiniz beni onurlandırdı. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ZİYARETİNİZ ONURLANDIRDI”

Prof. Dr. Rıdvan Ege ve beraberindeki heyet tarafından makamında ziyaret edilen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Değerli bir bilim insanımızın tebrik etmek için yapmış oldukları ziyaret, bizi onurlandırdı.  Biz görevimiz süresince yapacağımız her projede değerli bilim insanlarımızın fikirlerine danışacağız. Sayın Profesör Rıdvan Ege gibi bilim ve eğitim alanında ülkemize hizmet etmekte olan bir kişinin yapmış olduğu nezaket dolu ziyaretten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Başkan Duruay, muhtarlarla kucaklaştı

Gölbaşı Muhtarlar Derneği, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Muhtarlar Derneği tarafından makamında ziyaret edildi. Dernek Başkanı Karşıyaka Mahalle Muhtarı Satılmış Deveci’nin de aralarında bulunduğu 21 mahalle muhtarı, Başkan Fatih Duruay’ı ziyaret ederek, belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi. Muhtarların dernek olarak kendisini ziyaret etmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Fatih Duruay da, mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

“BERABER ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ”

Mahalle muhtarlarına Gölbaşı için önemli roller düştüğünü belirten Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’nın geleceğinin beraber inşa edileceğini belirterek, “Öncelikle ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum ve sizlere de yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonra hep beraber çalışacağız. Mahallelerimizin sorunlarına birlikte çözüm arayıp, Gölbaşı’nın geleceğini birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

Başkan Duruay’a Çankırılılar’dan ziyaret

Gölbaşı Çankırılılar Derneği Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ziyaretler devam ediyor. Başkanlık makamına oturduğu gündem bu yana Gölbaşılı vatandaşlar tarafından makamında ziyaret edilen Başkan Fatih Duruay, Çankırılılar Derneği tarafından da ziyaret edildi. Dernek Başkanı Mustafa Taş ve beraberindeki dernek üyeleri Başkan Fatih Duruay’ı makamında ziyaret ederek, başkanlık görevi için tebrik etti. Dernek Başkanı Taş, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a Çankırı’da çıkan özel bir taştan yapılmış plaket hediye etti.

HER ADIM BERABER ATILACAK

Çankırılılar Derneği’nin kendisini ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Duruay, ziyaretlerinden dolayı dernek üyelerine teşekkür etti. Ziyaretleriyle kendisine güç verdiklerini de dile getiren Başkan Fatih Duruay, “Değerli Çankırılı hemşehrilerimiz ziyaretleriyle bize güç verdi. Sağ olsunlar desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Tüm dernek ve sivil toplum kuruluşlarımız bizim için çok değerli. Gölbaşı’nda atacağımız her adımda onlarla beraber hareket edeceğiz. İnşallah birçok hizmette beraber olacağız. Ziyaret ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi. 

DURUAY, YAĞMUR DUASINA KATILDI

Oyaca Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin Gölbaşılı’nın bir araya gelerek ettiği yağmur duasına, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da katıldı.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Oyaca Mahallesi’nde düzenlenen ve yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen yağmur duasına katıldı. Oyaca’daki yağmur duasına katılmadan önce Dikilitaş ve Boyalık Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Fatih Duruay, mahallelilerle çay içip, sohbet etti. Ziyaretin ardından Oyaca Mahallesi’nde 15 çevre mahallenin katılımıyla düzenlenen yağmur duasına katılan Başkan Duruay, daha sonra vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

 

MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yağmur duasından önce mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Duruay’ın ilk ziyaret durağı Dikilitaş Mahallesi oldu. Dikilitaş’taki vatandaşlarla mahalle kahvehanesinde buluşan Başkan Duruay, mahallelilerle sohbet edip çay içti. Başkan Duruay, buradaki ziyaretinin ardından önce Boyalık Mahallesi’ne, ardından da yağmur duası için Oyaca Mahallesi’ne geçti.

 

5 BİN GÖLBAŞILIYLA BİRLİKTE DUA ETTİ

Oyaca Mahallesi’nde düzenlenen yağmur duasına yaklaşık 5 bin Gölbaşılı katıldı. Oyaca Mahallesi ve çevresindeki 15 mahallede oturan vatandaşların katılımıyla edilen yağmur duasına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da eşlik etti. Başkan Duruay, vatandaşlarla birlikte yağmur yağması için edilen dualara avuç açtı. Edilen dualara vatandaşlarla birlikte “amin” diyen Başkan Fatih Duruay, yağmur duasından sonra vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

 

Oyaca Mahallesi’ndeki yağmur duasına katılan ve mahalleleri ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ziyaretleri sırasında; Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan da eşlik etti.

 

Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.