1. HABERLER

  2. Başkan Duruay'dan Odabaşı'na jest
Başkan Duruay'dan Odabaşı'na jest

Başkan Duruay'dan Odabaşı'na jest

Başkan Duruay'dan Odabaşı'na jest

A+A-

Gölbaşı Belediye Meclisi Nisan ayı II. Oturumu gerçekleşti. Raporlar     ilgili komisyonlara havale edilerek, oylanırken 2013 yılı Faaliyet  raporu da oy birliği ile kabul edildi.

Gölbaşı Belediye Meclisi Nisan ayı II. Oturumu gerçekleşti. Raporlar ilgili komisyonlara havale edilerek, oylanırken 2013 yılı Faaliyet raporu da oy birliği ile kabul edildi. Başkan Duruay faaliyet raporunun görüşülmesi için Meclis I. Başkan vekili Murat Bey Balta’ya başkanlığı bırakırken, kendisi ise kürsüde yerini aldı.

Başkan Duruay konuşmasında, “Devlette, süreklilik esastır. 2013 yılı Faaliyet raporu, her ne kadar bir önceki dönemin hazırlamış olduğu bir rapor olsa da sonuçta Gölbaşı Belediyemizin bir faaliyetidir. Biz AK Parti grubu adına ‘Evet’ oyu vereceğiz. CHP’li arkadaşlardan da rica ediyorum. Hassasiyet gösterip, oy birliği ile kabul edip, Gölbaşı Belediye eski Başkanı Yakup Odabaşı’na jest yapmış olalım” dedi.

Duruay’ın ardından 2013 yılı Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi. Murat Bey Balta raporun hayırlı olmasını dilerken, MHP grubu adına söz alan Meclis Üyesi Yücel Aksakal’da Duruay’a teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 2050 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.