Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Anız yangınları ile mücadele

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Ziraat Oda Başkanları ve köy muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Müdür Sırrı Yılmaz, “Anız yangınları ile mücadele gibi birçok konunun değerlendirildi” dedi.

 

BİRÇOK KONULAR DEĞERLENDİRİLDİ

İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıda; İl Müdürü Sırrı Yılmaz başkanlığında, Şube ve İlçe Müdürlerimizin katılımı ile ilimiz Ziraat Oda Başkanları ve muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı. Müdür Yılmaz, “İçinde bulunduğumuz hasat dönemi başta olmak üzere milli tarım projesi, sertifikalı tohum kullanımı, 2018 yılı desteklemeleri ve başvuru dönemleri, desteklemeler konusunda dikkat edilecek hususlar, anız yangınları ile mücadele gibi birçok konunun değerlendirildi” dedi.

 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNİ SAĞLAMALIYIZ

Yılmaz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bakanlık, muhtar, çiftçi, esnaf, üretici ve tüketiciye kadar bir sektörün yapıtaşlarını temsil etti. İlimiz kırsal kalkınmasına hizmet etmek ve ilimiz tarımını geliştirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Sürekli diyalog halinde olmamız ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamamız mutlak şarttır. İlimiz tarımını her yönü ile işbirliği içerisinde değerlendirerek, ortak akıl doğrultusunda birlikte yöneterek geliştirebiliriz.” şeklinde konuştu.

 

KAPSAMLI BİLGİLENDİRME YAPILDI

Şube ve İlçe Müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıya çok sayıda muhtar, Oda Başkanları ve teknik personel katıldı. İlimiz tarımının gündemini her açıdan değerlendirme fırsatı sunan toplantıda, bakanlığın çalışmaları hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x