Ani kararlar almayın, sevgi ve aşkı büyütün

Bu hafta Aslan burcunda zorlayıcı bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda başrol Mars’a ait. Benlik duygusunu ön plana çıkaran; tanınma, beğenilme, takdir edilme arzunuzu harekete geçiren bu enerji, sizin yaratıcı yanınızı besleyebilir. Ancak ani kararlara dikkat!

Haberin Devamı

Ani kararlar almayın, sevgi ve aşkı büyütün
Haftaya Güneş ile Uranüs arasındaki sert etkileşimle başlıyoruz. Otorite figürleriyle çatışmamaya özen gösterin. Hayatınızda radikal değişiklikler yapma adına güçlü istekler duyabilirsiniz. Çok ani kararlar almaya eğilimli olabileceğiniz bir dönem; ancak gökyüzü bunun için hiç uygun değil.

Öfke patlamalarına karşı dikkatli olun. Kontrolsüz, orantısız tepkiler vermeyin. Sakin kalın. Perşembe günü Aslan burcunda zorlayıcı bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda başrol Mars’a ait. Benlik duygusunu ön plana çıkaran; tanınma, beğenilme, takdir edilme arzunuzu harekete geçiren bu enerji sizin yaratıcı yanınızı besleyebilir. Bir yandan da dramatik, abartılı, dikkat çekici davranmanıza neden olabilir.

Haberin Devamı

Aslan dolunayında hem Mars hem de Jüpiter etkili olduğu için her şey büyüyecek ve kocaman olacak! Kavgalar da kazalar da çok büyüyebilir. Ama Aslan burcu bedenimizde kalbi sembolize eder. Hafta boyunca sevgiyi ve aşkı büyütmeye özen gösterin!

EĞLENMEK VE GÜLMEK İSTEYECEKSİNİZ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta daha fazla eğlenmek ve gülmek isteyeceksiniz. Aşka kendinizi daha yakın hissedebilirsiniz. Yalnız parasal konular ve arkadaşlık ilişkilerinde gerginlikler söz konusu olabilir. Merkür arkadaşlıkları ilgilendiren alanda geri hareketine başlıyor. 22 Şubat’a kadar yanlış anlamalar ve planlarda ani değişiklikler yaşanabilir.

SAKİN KALMAK İÇİN ÇABALAMANIZ GEREKECEK
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Bu hafta odak noktanız eviniz ve aile ilişkileriniz olacak. Harekete geçebilir, taşınabilir, yer değiştirebilir, evinize yeni eşyalar alabilirsiniz. Ancak sakin kalmak pek kolay olmayabilir. Zira Mars burcunuzda seyahat ediyor. Bir yandan da Merkür kariyer alanınızda 22 Şubat’a dek geri hareket edecek. İletişim kazalarına dikkat!

FİKİRLERİNİZLE ÖN PLANA ÇIKACAKSINIZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Sizin odak noktanız yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız olacak. Fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız ama bunları hayata geçirecek motivasyonu bulamayabilirsiniz. Arkanızdan dönen işler, konuşmalar canınızı sıkabilir. Merkür 22 Şubat’a kadar eğitim ve seyahat alanınızda geri hareket edecek. Bu konularda gecikmeler ve aksaklıklar olabilir.

Haberin Devamı

STRESLİ DURUMLAR YARATMAMAYA ÖZEN GÖSTERİN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Maddi konular gündeminizde. Harcamalar epey artacak. Bunun sebebi artan sosyal hareketlilik olabilir. Ya da arkadaşlarınız borç isteyebilir. Stresli durumlar yaratmamaya özen gösterin. 22 Şubat’a kadar Merkür krediler ve borçlar alanında geri gidecek. Ödeme takibinizi dikkatli yapın, güvenmediğiniz yerlerden alışveriş yapmayın.

İMZA ATMAK, EVLENMEK İÇİN UYGUN GÜNLER DEĞİL
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Burcunuzdaki dolunay, sakin bir dolunay değil. Zira işle ilgili konular stres ve mücadele getirebilir. İnatçılık ve değişime kapalı olmak sizi zora sokabilir. Merkür, 22 Şuba’ta kadar ilişkiler alanında geri hareket edecek. İmza atmak, evlenmek için uygun bir zaman değil. Eski ilişkiler yeniden gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

KENDİNİZE VAKİT AYIRMA, İZOLE OLMA DÖNEMİ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

İç dünyanıza, psikolojinize odaklanacağınız bir hafta. Kendinize vakit ayırma zamanı. İzole olmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Merkür’ün geri hareketiyle günlük işler aksayabilir. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişimde sık sık kazalar yaşanabilir.

ALACAKLARINIZI HEMEN TAHSİL EDEMEYEBİLİRSİNİZ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu hafta gündeminizde dostlarınız ve arkadaşlarınız olacak. Daha çok sosyalleşebileceksiniz. Yalnız Mars’ın para alanınızdaki hareketiyle hafta boyunca finansal konularda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Alacaklarınızı tahsil edemeyebilirsiniz. Merkür’ün geri hareketi nedeniyle de özel hayatınızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

ELEKTRONİK ALETLERDE BİRTAKIM SORUNLAR MEYDANA GELEBİLİR
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Sizin gündeminiz kariyeriniz olacak. Yalnız bu alan çok sakin değil. İşle ilgili konularda enerjiniz epey yüksek ama bir yandan da sert ve gergin günler yaşayabilirsiniz. Bu gerginlik özel hayatınıza da yansıyabilir. Merkür’ün geri hareketi aile içinde iletişim kazalarına neden olabilir ya da evde elektronik aletlerde sorunlar meydana gelebilir.

BOYUN VE BOĞAZ BÖLGENİZE DİKKAT EDİN
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Odak noktanız eğitim, yurtdışıyla ilgili işler ve seyahatler olabilir. Seyahat planları yapabilir, önemli bir sınav veya mülakata hazırlanabilirsiniz. Mars’ın sağlık alanında seyahat etmesiyle hafta boyunca boyun ve boğaz bölgenize dikkat etmenizde fayda var. İletişim gereçleriyle sorunlar yaşayabilirsiniz, telefonunuzla ilgili şikâyetleriniz artabilir.

Haberin Devamı

YATIRIM YAPMA KONUSUNDA ACELE ETMEYİN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Gündeminizde krediler, borçlar, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirler var. Bir borcunuzu yapılandırabilir ya da bitirebilirsiniz. Belki de kredi araştırmaları yapacaksınız. Yatırım konusunda acele etmeyin, şubatın sonunu bekleyin. Haritanızın tüm para evlerinde zorlu görünümler var. Acele hareket etmek size zarar verebilir.

ORTAKLIKLARLA İLGİLİ SORUNLARI NOKTALAYABİLİRSİNİZ
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Odağınızda ilişkiler ve ortaklıklar olacak. Ortaklıklarınızda var olan sorunları noktalayabilirsiniz. Bu hafta evde, yuvada, ailede huzuru yakalamak kolay olmayabilir. Sakin kalmakta fayda var. Merkür burcunuzda geri hareket edecek. Elektronik cihaz almak, imza atmak, yeni işlere başlamak için uygun bir süreçte değilsiniz.

DİYETE VE SPORA BAŞLAMAK İÇİN İYİ BİR HAFTA
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Günlük işleriniz ve sağlığınız gündeminizi belirleyecek. Diyete ve spora başlamak için uygun bir hafta. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle ilişkiler biraz gergin seyredebilir. Merkür de 22 Şubat’a kadar geri hareket edecek. Kendinizi yeteri kadar iyi ifade edemeyebilirsiniz. Fikirleriniz çalınabilir, dikkatli olun!

 

Yazarın Tüm Yazıları