Elazığ’ın yöresel ürünleri, başkentlilerin beğenisine sunulacak.

ÇAKIRBAY: ANKARA’DA DÜZENLEMEYE KARAR VERDİK

Ankara Elazığlılar Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Haşim Çakırbay, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Elazığ yöresel ürünlerinin Ankara’da tanıtımının ve satışının yapılarak hem şehrimizin değerlerini tanıtmak, hem de yerel esnaflarımıza destek olmayı hedefledik. Bu kapsamda yaptığımız değerlendirmeler sonucunda 23-28 Ekim tarihleri arasında “Elazığ Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri Festivali”ni Ankara’da düzenlemeye karar verdik” dedi.

ÇAKIRBAY: ÜRÜN TANITIMINI VE SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEKLER

Çakırbay, Ankara’da altı gün süre ile düzenlenecek olan bu etkinliğe tüm esnafların katılımlarını beklediklerini ifade ederek; “Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Cemil Erdem ile de istişare ederek etkinlik planlamasını yaptık. Elazığlı firmalarımız 23-28 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Emek Kapalı Semt Pazarı’nda yöresel ürün tanıtımını ve satışını gerçekleştirecekler. Amacımız hem yöresel ürünlerimizin tanıtımını yapmak hem de Elazığ’da firmalara katkıda bulunmaktadır. “Elazığ Yöresel Ürünler ve Lezzet Günleri Festivali” destek ve katkısı olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İl Protokolünün de katılım sağlaması beklenen programda, Ankaralılar, Elazığ’ın yöresel ürünlerini hem tanıma hem de alma fırsatı elde edecek.