reklam
reklam
DOLAR 32,5154 % -0.08
EURO 34,9602 % 0.33
STERLIN 40,8202 % 0.56
FRANG 35,6051 % 0.13
ALTIN 2.434,40 % 0,46
BITCOIN 63.744,00 -4.321

Andaç “Bir Gün Değil Her Gün”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Andaç “Bir Gün Değil Her Gün”
reklam

Andaç “Bir Gün Değil Her Gün”

Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Teşkilatı BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan’ı kahvaltılı basın toplantısında Kırklareli’de ağırladı.

29 Ocak 2020’de Kırklareli’de İl Başkanı olan Ercan Andaç Kahvaltıda üst düzey partilileri ağırlarken bugüne kadar ciddi mesafe kat ettiklerini ve hedeflerinin Kırklareli’de gerçekleşecek olan ilk yerel seçimde 5 Belediye Başkanlığını almak istediklerini ve bu konuda da iddialı olduklarını belirtti.

Teşkilat sorumlularını tanıtan Başkan Andaç Kırklareli’de kısa bir zaman içerisinde ciddi yol kat ettiklerini ve halktan da olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi.

Gerçekleşen tanıtımın ve açıklamaların ardından BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan kahvaltıda yer alan partililere hitap etti.

Açıklamasına Başkan Karacan Srebnitsa katliamının yıldönümü konusuyla başlarken “Avrupa’nın gözü önünde gerçekleşen bu katliamın yıldönümünü unutmak mümkün değil. Müslümanlara karşı işlenen insanlık suçunu ne unutacağız ne de unutturtacağız. Avrupa’nın maskesi Srebnitsa’da düşmüştür ve gerçek yüzlerini göstermişlerdir. Katledilen kardeşlerimizi rahmetle anıyor ve ailelerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum” dedi.  

Burada düzenlediği basın toplantısında Karacan gündeme dair birçok konuya açıklık getirirken özellikle Ayasofya konusunda da Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik yapılan açıklamaların kabul edilemez olduğunu ve her dönemin şartlarına göre hareket edildiğini belirtti.

Ayasofya’nın hassas bir konu olduğunu belirten BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan “Bakınız 18 yıldır AK Parti iktidar da ve ancak şartlar oluştuğunda bunu gerçekleştirebildi. Bu doğrultuda ne zaman nerede ne şekilde olduğunu iyi bir şekilde idrak edip ondan sonra konuşmak gerkiyor. Bu bağlamda Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik yapılan açıklamalar kabul edilemez. O zaman öyle yapılması gerekiyormuş yapılmış. Şimdi de böyle olması gerekiyorsa böyle yapılacak” dedi.

Toplantıda Başkan Karacan ayrıca Türkiye ve dünyada devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili gelişmeleri yakından takip etiklerini belirtirken ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, terör örgütü PKK'ya yönelik Pençe-Kartal ve Pençe-Kaplan Operasyonlarına Büyük Birlik Partisinin ve camiasının desteğini tam olduğunu belirtti. Karacan ayrıca Suriye ve Libya'da yaşanan gelişmeler ele alınırken, devletin ve hükümetin almış olduğu tüm kararların yanında olduklarını belirtti.

 

 

Haber/Kaynak: Sınırkent