ANAP Rize İl Başkanı Yılmaz ANAPlılara Çağrıda Bulundu: Anavatanlarınıza Geri Dönün

ANAP Rize İl Başkanı Yılmaz ANAPlılara Çağrıda Bulundu: Anavatanlarınıza Geri Dönün
Anavatan Partisi (ANAP) Rize İl Başkanı Ceyhun Yılmaz, ANAPlılara Anavatanlarına geri dönme çağrısında bulundu.

Kısa bir süre önce Anavatan Partisi Rize İl Başkanlığına getirilen Ceyhun Yılmaz, ilk açıklamasında ANAP rüzgarını yeniden Rize’de estirmek istediklerini kaydederek, “Bütün ANAP sevdalılarını ve memleket için çalışma aşkıyla dolu olan tüm hemşerilerimizi yuvalarına, Anavatanlarına geri dönme çağrısı yapıyorum” dedi.

ANAP’ı yeniden Rizeli hemşehrileriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İl Başkanı Yılmaz, “Bugün yıllardır Rizeli hemşerilerimizin hasretini çektiği partimizi tekrar Hemşerilerimizle kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmişte yaşadığımız her hatamızdan ders alarak gelecekte Rizemiz için çalışmayı kendimize görev edendik. Eski genel başkanımız ve başbakanımız Ahmet Mesut Yılmaz’ın memleketini ne kadar sevdiğini, memleketine ne denli içten bağlı olduğunu tüm hemşehrilerimiz bilmektedir. Bizde aynı sevgi ve içten bağlılıkla tüm hemşehrilerimizi kucaklamak için yeniden ANAP rüzgarını Rize’de estirme kararı aldık Bu vesile ile bütün ANAP sevdalılarını ve memleket için çalışma aşkıyla dolu olan tüm hemşerilerimizi yuvalarına, Anavatanlarına geri dönme çağrısı yapıyorum.” diye konuştu.

Yılmaz, geçmişte olduğu gibi yine el ele verip memleketimize çıkarsız ve büyük bir sevgiyle hizmet etmek istediklerini ifade ederek, “Kurucu genel başkanımızın bize öğüt niteliğinde olan sözü ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’ ilkesini siyasetin hiç bir kademesinde unutmayacağımızı hemşerilerimize tüm kalbimizle söz veriyoruz.” şeklinde konuştu.

anap-rize-il-baskani-ceyhun-yilmaz.jpg