Anahtar Deliği 23.06.2017

Anahtar Deliği 23.06.2017

Anahtar Deliği 23.06.2017
BAŞKAN USTA HAKLI ÇIKTI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta hain içerde, dışarda değil ki sözlerinde haklı çıktı. Trabzonspor’un iftarını provoke etmek için bir yönetim kurulu üyesi Trabzon’daki daire amirlerini kendi sekreterine aratarak iftar programının iptal edildiğini söyletmiş. İsmi tespit edilen yönetim kurulu üyesinin istifası istenecekmiş.

DİVAN KURULU TAŞINACAK MI?
       
Trabzonspor Divan Başkanı Av. Ali Sürmen’in kendi şahsi hesabından Rizespor’u haklı çıkaran paylaşımı camiada ciddi rahatsızlık yaratmış ve divan sorgulanmaya başlamış. Hatta divanın Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine taşınması mevcut yerin boşaltılarak satılması yönetimin gündeminde imiş!

MEMUR SİYASET YAPAMAZ

AK Parti il Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca “gazete ve sitelerde bizleri siyasetçileri eleştirmek memurların hakkı da haddi de değildir. Bu işi çok iyi biliyor ise devletin imkanlarını, lojmanını, aracını gerecini, makamını bırakacak istifa edip memuriyeti bırakıp. Buraya gelip benim gibi kendi imkanlarıyla siyaset yapacak” dedi.

UYSAL TRABZON'DA

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “DP Trabzon İl teşkilatının iftar programına katıldı ve iktidara ülkeyi siyasi bunalıma soktunuz. Önce kurumlarla sonra komşularımızla kavga ettiniz. Siz kandırıldınız. Siz bu milleti aldattınız. Sonra da haklı çıktınız. Siz Allah aşkına kimi kandırıyorsunuz” dedi.

Anahtar Deliği 23.06.2017

BAYRAKTAR DOSTLARI İLE

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar dün akşam iftar sofrasında AK Parti il Başkan Yardımcısı Mehmet Atmaca, il Genel Meclisi eski Üyesi Ömer Tosun, ağabeyi Osman Tosun, Gazeteci Hakkı Emiroğlu ile bir araya geldi.

Anahtar Deliği 23.06.2017

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler