Haberler

Amine Gülşe, Sevgilisi Mesut Özil'in Zonguldak'ta Yaşayan Ailesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Türk kökenli İsveç vatandaşı oyuncu Amine Gülşe, Zonguldaklı sevgilisi Mesut Özil'in ailesine destek olmak için evlerine gitti.

İngiltere'nin güçlü takımlarından Arsenal formasını giyen Zonguldaklı Mesut Özil'in sevgilisi Türk kökenli İsveç vatandaşı olan oyuncu ve manken Amine Gülşe, Özil ailesine destek olmak amacıyla Zonguldak'a gitti.

MESUT'UN AİLESİYLE VAKİT GEÇİRDİ

İngiltere'de Arsenal forması giyen Mesut Özil'in sevgilisi Amine Gülşe, Zongudak'ın Devrek ilçesine giderek ünlü futbolcunun ailesiyle birlikte vakit geçirdi. Mesut Özil ile evlilik planları yaptığı konuşulan güzel manken, Mesut Özil'in annesi Gülizar Özil ve Mesut Özil'in kuzenleriyle birlikte vakit geçirdi.

Amine Gülşe,

DEVREKLİ HAYRANLARINI İHMAL ETMEDİ

Güzel manken, Devrek'te hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Aile ziyaretinin ardından Amine Gülşe, Zonguldak'tan ayrıldı.

Amine Gülşe,

"HER ZAMAN YANINDAYIM AŞKIM"

Mesut Özil, Almanya'nın Dünya Kupası'na grup maçlarında veda etmesinin ardından ırkçı saldırıların hedefi haline gelmişti. Zor zamanlar geçiren Özil'e en büyük destek "Her zaman yanındayım, seninle gurur duyuyorum aşkım" diyen sevgilisi Amine'den gelmişti.

Amine Gülşe,

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amine Gülşe Mesut Özil İsveç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (16)

CONI:

mesutu kacirmamak icin hersey yapiliyo desene :D

8
5
yanıtYanıtla
AMİNE:

HERZAMAN YANINDAYIM AŞKIM PARANLA GURUR DUYUYORUM, AMAN SENİNLE GURUR DUYUYORUM OLACAKTI PARDON :)

4
4
yanıtYanıtla
alaycı:

kadın ve adam türk kökenli ama bir alman biri isveç vatandaşı. avrupanın lüksünün göbeğinden türk milliyetçiliği yapmak da acayip ironik

4
4
yanıtYanıtla
ironike:

senin dediğin ironi değil ihanettir

yanıt0
yanıt0
dürbünlü:

21 yüz yılın özellikle müslüman dünyasında gençler arasında bir virüs gibi hızla yayılan bulaşıcı hastalıgı nikahsız beraberliklerdir.bunun dinimizde aslaa yeri yoktur.çok büyük haram ve günahtır.bu konuyu diyanet topluma dogru anlatabilmiş değildir.aileler bu konuda çooook aciz ve yetersizdir.adeta imansız bir nesil yetişiyor diyanet ve hükümet buna sadece seyrediyor.ahiretteki mahkemeyi şimdiden kaybedenler.sorumlulugunun gereğini yapmayanlar olacaktır.

8
0
yanıtYanıtla
ÇOMAR 2:

OLUM SİZ ANLAŞIP ANLAŞIP MI GELİYONUZ BURAYA NE YAPMIŞLAR BİRLİKTE RESİM ÇEKİLMİŞLER KAFAYIMI YEDİNİZ LAN DELİRTMEYİN ADAMI

yanıt0
yanıt5
SAĞDUYU:

ÇOK UZADI. . . DON LASTİĞİNE DÖNEN İLİŞKİLER. .

4
3
yanıtYanıtla
elfida özmen:

maşallah yakışır TOPRAĞIMA

1
5
yanıtYanıtla
Deden:

sadece övgü yapıyorsun elfida,peki yanlışlarını niçin söylemiyorsun..? onların nikahsız dolaşmalarına niye ses çıkarmıyorsun.? topluma biraz faydalı olup insanlara yanlışı dogruyu öğretsen fenamı olur.

yanıt6
yanıt0
ÇOMAR:

DEDEN bunun nesi yanlış YOBAZ bi kadın ve erkek nikahı yoksa yan yana gezemez mi zihniyetinize tüküreyim.

yanıt0
yanıt5
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title