Haberler

Dil Eğitimi İçin ABD'ye Giden Aleyna Tilki, 15 Valizle Geri Döndü

Güncelleme:

Dil eğitimi için 4 aydır ABD'de olan Aleyna Tilki, 15 valizle Türkiye'ye döndü. Aleyna Tilki'nin havalimanından yaptığı paylaşım görenlerin ağzını açık bıraktı.

İstanbul'a 15 valizle gelen Aleyna Tilki, havalimanından yaptığı paylaşımla ağızları açıkta bıraktı.

"ÖNEMLİ BİR PROJEYE ŞİMDİLİK ARA VERDİM"

Dil eğitimi için 4 aydır ABD'de olan Aleyna Tilki, önceki gün yurda döndü. İstanbul'a 15 valizle gelen Aleyna Tilki, havalimanından yaptığı paylaşımla ağızları açıkta bıraktı. 31 Mart'taki Bostancı konseriyle 18'inci yaşını kutlayacak olan genç popçu, "ABD'deki çok önemli bir projeye şimdilik ara verdim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (63)

osman:

bu insanı bu kadar hızlı meşhur edip bu yaşta servet sahibi yapan sisteme lanet olsun. .

20
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

genç yaşta çok başarılı işler yaptı yolu açık olsun.

1
13
yanıtYanıtla
ROTASİZ kaptan:

Bu geri zekalilari sanatçı diye tabir Edip bunlari simartan milletimiz e yazik

10
0
yanıtYanıtla
ipek:

aleynayı sınır dışı etmek lazım gelmesin türkiyeye

9
0
yanıtYanıtla
Haydar Bektaş:

TÜRKİYEDE KAZANIP AMERİKADA HARCIYORLAR. MİLLETDE BUNLARA BAYILIYOR HER KONSERLERE KOŞUYOR. BAKTIKCA HEP AKLIMA AZİZ NESİN GELİYOR BU MİLLET APTAL DEMİŞTİ SANKİ DOGRULUGU VAR GİBİ.

9
0
yanıtYanıtla
...:

Seni bu kadar göklere çıkartan bize yazıklar olsun !

8
1
yanıtYanıtla
ağlaaa:

kendi çabaları ile cıktı ağla

yanıt0
yanıt3
GEBERRR:

sen ağla, biz dinlemezsek nasıl çıkıyor kıtt ! süzme salaksın

yanıt2
yanıt0
ömer sert:

seni ögle bi döverim ki terbiyesiz biraz saygılı ol maalllll

5
3
yanıtYanıtla
onurcan:

lan mal sanane para onun değilmi istediği gibi harcar sanamı soracak

yanıt3
yanıt5
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title