'Ambulans şoförünün soğukkanlılığı bizi kurtardı'

Dün öğle saatlerinde Çanta Kavşağında meydana gelen ve hasta taşıyan ambulans ile özel bir otomobilin çarpışması sonucu yaralanan o hasta SHA'ya konuştu.' ambulans şoförünün soğukkanlılığı ve metaneti sayesinde ölümden döndük' dedi.

'Ambulans şoförünün soğukkanlılığı bizi kurtardı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün öğle saatlerinde Değirmenköy’den aldığı hastayı Silivri Devlet Hastanesine taşıyan ambulans Çanta kavşağında özel bir otomobille çarpışmış, ambulansta bulunan hasta dahil olmak üzere 6 kişi yaralanmıştı.

Kaza sonrası kazayı hafif atlatan o hasta Gizem D., SHA’ya konuşarak “Bu ambulansta bulunan hasta bendim. Değirmenköy’den Silivri’ye hastaneye giderken bu üzücü kaza yaşandı. Şunun bilinmesini isterim ki ambulans şoförünün soğukkanlılığı ve metaneti sayesinde önde refakatçi olarak oturan arkadaşımın ve bizim hayatımız kurtuldu. O halde bile bizimle ilgilenen sağlık ekiplerine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Gizem D., ayrıca “Bu güzergahta daha evvel de kazalar olmasına rağmen tedbir alınmaması, alınması gerektiği konularını da basın olarak gündeme getirmenizi dilerim. Ki başka canlar yanmasın!” diyerek yetkilileri göreve davet etti.