AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YILIN İLK DESTEĞİ

Bilecik Belediyesi tarafından ilde faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri temsilcilerine, 2018 yılının ilk maddi desteği yapıldı.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Ocak 2018 Çarşamba 11:47
719 Okunma
AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YILIN İLK DESTEĞİ

 Bilecik Belediyesi tarafından ilde faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri temsilcilerine, 2018 yılının ilk maddi desteği yapıldı.  


  Amatör spor kulüplerine her yıl gerçekleştirdiği yardımlar ile bu güzel katkıyı gelenek haline getiren Bilecik Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da belirlenen maddi desteğin bir kısmını kulüp yöneticilerine teslim etti. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, kentte faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri temsilcilerine hazırlanan çekleri takdim etti. Bilecik'te amatör spor kulüplerinin faaliyetleri ve kulüplerin spordaki yerine değinen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, ''Bu yıl da Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın ilgilendiği ve yakından takip ettiği spor kulübü temsilcilerine yeni yıl için hazırlanan maddi desteği sağladık. Spordaki başarının alt yapı ve tesisleşmeye bağlı olduğu düşüncesi ile hareket eden ve şehrimizin birçok noktasında spor alanları ve tesisleri, vatandaşlarımızın hizmetine sunan Bilecik Belediyesi bu desteklerini hep sürdürecektir. Bu anlamda Belediye Başkanımız Selim Yağcı da gerek okullarımızda gerek şehrimizin birçok noktasında tesisleşme anlamında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Belediyemiz, ilimizde faaliyet gösteren birçok spor kulübüne şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı vermeye devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN CEMAL 2018-01-17 19:50:45

ÇOK GÜZEL BİR HİZMET BELEDİYE GÜCÜ YETTİĞİ KADAR YARDIM EDİYOR TAKDİRLER KARŞILIYORUM FAKAT 3 SEZONDUR GEREK BELEDİYE GEREKSE İL ÖZEL İDARE TARAFINDAN VERİLEN MADDİ VE MALZEMELERİ ALAN ERTUĞRULSPOR LİGLERDE YOK BUSENE ZORUNLU OLARAK KATILACAKLAR YOKSA KOCA KULÜP KAPANIYOR 3 SEZONDUR ALINAN MADDİ VE MALZEME NEREDE NEDEN LİGLERE KATILMAYANLARA YARDIM YAPILIYOR

Avatar
belekomaı 2018-01-18 01:27:40

aslan payıı bilecikspor düsmelii bilecik spor ili temsil edecekk tamamiyle sehirler bulundukları takımlara yardım ediyor bizmkilerr edecekmii

Avatar
Vatandaş 2018-02-07 00:44:46

Sonuç koskocamsn bir sıfır günah milletin parasini da bu yardım adı altında hiç ediyorsunuz.resimdekilwrden biridir hangi takımı için bu çeki aldı merak ediyorum dogruşu.

banner22

resim yükleresim yükle