Amatör ligler başlıyor.

Amatör ligler başlıyor.

Balıkesir ASKF Genel Sekreteri İşbay: ?Centilmence geçecek bir sezon bekliyoruz?

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Ertunç İşbay, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Balıkesir bölgesindeki amatör liglerde mücadele verecek tüm takımlara başarılar diledi. Sezonun centilmence ve olaysız geçmesini dileyen İşbay, şunları söyledi:

?2015-2016 sezonunda Süper Lig´de 14 takımımız mücadele edecek. Merkez takımlarından oluşan 1. Amatör Lig A grubunda 9, B grubunda ise 8 takım yer alırken, Marmara ve Körfez grupları ise 10´ar takımdan oluşacak. Lig, 13 Eylül´de, 19 yaş grubu gençlerin maçlarıyla başlayacak. Süper Lig ise 20 Eylül günü oynanacak maçlarla seyircilerle buluşacak. Sındırgı Belediyespor´un ligden çekilmesi nedeniyle Bölgesel Amatör Lig´de ise bu sezon üç takımımız başarılı olmak için mücadele verecek. Bu takımlarımız Erdekspor, Gönen Belediyespor ve Burhaniye Belediyespor´dan oluşuyor. Bu üç takımımız, 9. Grup´ta yer alacak. 13 takımdan oluşacak olup fikstürü 4 Eylül´de çekilecek olan bu grupta Erdekspor, Gönen Belediyespor, Burhaniye Belediyespor, Kütahyaspor, Kütahya Kümaşspor, Somaspor, Manisa Kocaçeşmespor, Denizli Horozköy Gençlik İhtisas ve Bilecik İl Özel İdare takımlarının yanı sıra İzmir´den de üç takım yer alacak.?

Ertunç İşbay, amatör kulüplerin çok zor ekonomik koşullar içinde mücadele verdiklerinin altını çizerken, ?Bu çabalarını takdirle karşıladığımız kulüplerimizin, ellerinden geldiğince tesislerini iyileştirmeye çalışmalarını bekliyor, Metin Mengüç´ün başkanlığındaki ASKF adına tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz? diye konuştu.

                                                                                              Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Amatör ligler başlıyor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli