Amasya İtimat

TAŞOVA ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

​​

Taşova Engelliler Derneğine Ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Amasya şube Başkanı ve Valilik engelliler il koordinasyon üyesi Abdullah Ayyıldız Taşova Engelliler derneği başkanı Yavuz Aydın’ı dernek binasında ziyaret etti.

Ayyıldız “Taşova Engelliler Derneği başkanı sayın Yavuz Aydın’ı ziyaret ettik. İlçelerimizde buluna derneklerimizi zaman zaman ziyaret ederek sorunlarını il koordinasyon kurulunda dile getiriyoruz. Tüm dernek başkanlarımızla diyalog içerisindeyiz. Birbirimizin eksikliğini tamamlamak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir ziyarette bulunduk. Ülkemizde engelliler alanında güzel çalışmalar oldu güzel farkındalıklar oldu. Son zamanlarda engellilerin farkına varıldı ve önümüzde artık engel diye bir şey kalmadı. Güzel çalışmalarımız var ve bu güzel çalışmalarımız inşallah devam eder” dedi.

  Yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduğunu ve Ayyıldız’a ziyareti için teşekkür eden Aydın “ Sayın başkanım zaman zaman bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı il koordinasyon kurulunda dile getirir. Sayın Cumhurbaşkanımız Başbakanlığı döneminde çıkardığı yasalar ile bizlere çığır açmış olup engellilerin engelini kaldırdı Allah razı olsun. Engelli arkadaşlarımızın engeli kalmamıştır özürlü arabası, bakım parası, özürlü parası gibi sorunları ile ilgileniyoruz herhangi bir sıkıntımızda ise Abdullah başkana iletiyoruz bir koordinasyon içerisinde çözüm oluşturuyoruz ayrıca bizlere verdiği destekten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.