Amasya İtimat

KAYMAKAMDAN BELEDİYE SİYASİ PARTİ STK-LARA VEDA ZİYARETİ

Kaymakam Uysal Belediye, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Veda Ziyaretinde Bulundu

Taşova Kaymakamı Engin Uysal Kayseri’nin Tomarza ilçe Kaymakamlığına atanması nedeni ile Belediye, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına veda ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam Uysal, Taşova Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Parti ilçe başkanlarını parti binasında Esnaf ve Sanatkarlar odasını hizmet binasında veda ziyaretlerinde bulundu.

Uysal “Taşova’ya hepimiz hizmet etmek için çalışıyoruz ve hizmet yaparken kimseyi kırmadan ama hakkaniyet içerisinde olmamız gerekir. Görevim sürecinde yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaşadık, bu seçimleri huzur içerisinde demokrasi içerisinde gerçekleştirdik.

Görev sürem içerisinde Taşova’da sekiz proje başlayıp sona erdi ve şu an halen dört tanesi ise devam ediyor, parası projesi ihalesi bitirildi, kazma vuruldu. İnşallah bu güzel ilçe daha iyi yatırımlar ve hizmetler alır. Eğitim ve sosyal alanda yedi proje gerçekleştirdik, toplam 64 Köydes projemiz bitirildi. Zorunlu hizmet süremiz olan iki yılı iki ay geçti, Nisan ayında yapmış olduğumuz talebimiz üzerine güzel bir büyük şehrin güzel bir ilçesinde kamu hizmetimizi devam edeceğiz inşallah. Bundan sonra da Kayseri de ve Tomarza’da bir kapınız var, sizlere her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. Herkese hakkım helal olsun, Allaha emanet olun” dedi.

Belediye Başkanı ve siyasi parti ilçe başkanları, “ilçemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz, çok emeğiniz geçti, hakkaniyetle çalıştınız, yeni görev yeriniz Tomarza’da başarılı çalışmalar diliyoruz” ifadelerinde bulundular.

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.