Amasya İtimat

AMASYA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN İFTAR YEMEĞİ

 

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) , 18 Temmuz 2014 Cuma günü ilçemizde düzenlenen iftar programında üyeleri ile bir araya geldi.

Özel bir lokantada düzenlenen iftar programında konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Ahmet Kavaklıoğlu yaptığı konuşmada “Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında başlattığımız ilçelerimizdeki iftar yemeği programını bu yıl da devam ettiriyoruz. İnşallah bu organizasyonlarımızı her yıl devam ettirerek geleneksel hale getireceğiz. Sizlerle birlikte olup, sizlerin sorunlarını yerinde görmek ve dinlemek temel çalışma prensibimiz. Aramızdaki mesafenin birlikte çalışmamıza engel olmasına müsaade etmeden sorunlarımızı birlikte ve elbirliği ile çözeceğiz diyerek katılanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk; “Hepiniz Taşova’da ciddi manada üretim yapan istihdama yönelik yatırımlarda bulunan üyelersiniz. Bizler sürekli ilçemizin ekonomik sorunları ne olacak, sürekli kan kaybediyor yeni iş alanları kurulabilir mi diye görüş sunuyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası bu manada ciddi sivil toplum örgütleridir sizleri destekleyen, önünüzü açan ve sizlere danışmanlık yapan kuruluşlardır. Yalnız şunu bilmemiz gerekir Çaresiz olduğumuz her noktada yine çare kendimizdedir yani kendi çaremize yine kendimiz çare bulacağız” dedi.

Kaymakam Engin Uysal;  “Amasya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen bu programda ilçemizin iş adamlarının bir araya gelmesi , meselelerin birlikte değerlendirilmesi ilçemiz adına sevindirici bir husus. Bizler daha ileriyi düşünelim. Bu konular vizyon meselesidir gayret meselesidir. Taşova’da hizmet sektöründe olsun, diğer sektörlerde olsun gayret gösteren esnafımıza da inşallah Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığının önderliğinde dışa açılım olur. Somut projeler, somut hedefler çerçevesinde biz kendimize bir yol çizmeliyiz” dedi.

 

IMG_2696 IMG_2688 IMG_2683 IMG_2682 IMG_2686 IMG_2681 IMG_2680 IMG_2679 atso-ilcemizde-uyeleri-ile-iftarda-bir-araya-geldi

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.