Amacı Olmayan Grup Filminin İlk Teaser'ı Yayınlandı

126
20
9
4
4
Amacı Olmayan Grup Filminin İlk Teaser'ı Yayınlandı
Türkiye'nin en büyük sosyal medya oluşumlarından biri olan Amacı Olmayan Grup, kısa adıyla AOG, bilindiği üzere bir filme konu oluyor. Çakallarla Dans serisinin altında imzası olan Sugarworkz yapımı olan Amacı Olmayan Grup filminden bugün bir teaser geldi.

Kurulduğu 2013 yılından bu yana yüz binlerce insanın dâhil olup adeta bir aileye dönüştürdüğü Facebook grubu AOG'un hikâyesi, bildiğiniz gibi yakın zamanda beyaz perdeye taşınıyor. Çakallarla Dans serisinden de tanıdığımız yapım şirketi Sugarworkz tarafından yapılan filmin çekimleri 29 Eylül'de tamamlanmış ve filmin kurgu çalışmaları başlamıştı.

Merakla beklenen Amacı Olmayan Grup filminden bugün bir teaser geldi. Grubun kuruluş hikâyesini senaryo hâline getiren Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleminden çıkan AOG filmi, yayınlanan teaser'a bakılırsa oldukça eğlenceli bir film olmuş. Gelin bugün yayınlanan teaser'a ve detaylara yakından bakalım.

Amacı Olmayan Grup (AOG) filminin teaser'ı:

Bir köy okulunun tadilatını yapmak için sosyal medya üzerinden insanları harekete geçirmek isteyen bir grup gencin yaşadıklarını anlatacak filmde, Amacı Olmayan Grup'u komedinin baskın olduğu bir dille izleyeceğiz. Oyuncular dışında Amacı Olmayan Grup üyelerinin de rol aldığı yapımın teaser'ını yukarıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca gerçek grup üyelerinin otopark sahnesinde yer aldığını da belirtelim.

Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Müfit Can Saçıntı, Ceyhun Yılmaz, Didem Balçın, Derya Şensoy, Hande Katipoğlu gibi isimlerin rol aldığı bu yapımın 2020'nin ilk çeyreğinde vizyonda olacağını belirtelim. Film ve yayınlanan teaser hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

126
20
9
4
4
Emoji İle Tepki Ver
126
20
9
4
4