Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı

Piyasa ve bayi denetimi için Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim beraberinde Çaykur İdari İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu, Pazarlama Daire Başkanı Hamdi Kutlu, Pazarlama Bölge Müdürü Ali Satı ve Bayi Yöneticisi Mehmet Cevat Ekdi ile birlikte Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Derneğini ziyaret etti. Alim ve beraberindeki heyet bir süre dernek merkezinde dernek üyeleriyle birlikte sohbet etti ve derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Alim, 'Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Derneğinin olması bizi çok gururlandırıyor. Ayrıca bölgede ÇAYKUR çayının tüketilmesinin arttırılması ve dolayısıyla pazar payının yükseltilmesi için yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum 'dedi.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar, 'Genel Müdür Vekilimiz sayın Yusuf Ziya Alim Beye ve ekibine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kızıltepe' deki derneğimizin amacı Rize ile Mardin şehirleri arasında kardeşlik köprüsünü pekiştirip iki şehrin bu kardeşlik ile tanıtımını yapmaktır' dedi.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar ziyaret sonrası Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim'e bir teşekkür plaketi sundu.

Editör: Haber Merkezi