Altyapı mükemmel diyen Demir`e hatırlatma

Samsun`un Bafra ilçesinde geçtiğimiz hafta konuşan AKP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir`e Bafra ile ilgili küçük bir hatırlatma.

Bafra`da ve Samsun`da altyapının mükemmel olduğunu dile getiren Demir`e 7 Eylül`de çekilen görüntüyü hatırlatıyoruz. Videoda sadece 1 saat yağan yağmurda Bafra`nın tüm cadde ve sokakları göle döndüğü görülüyor.

İşte Mustafa Demir`in o sözleri “Samsun ile ilgili Bafra ile ilgili sorsak mikrofonda basında burada ne istersin Samsun`la ilgili çoğu insanın aklına ne söylesem aklına bir şey gelmez biliyor musun? Altyapı mükemmel. 2 tane örnek veriyorum. Dikkatinizi çekiyorum milletvekilliğinde ne yatı ki ? Bakanlığında tek başıma yapmadım. Arkadaşlarımla beraber yaptım.  Ama en ön sırada ben olduğuma göre benimde emeğim herkesten fazla geçmiştir desem çok ta fazla olmaz” dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dursun kurtoğlu
Dursun kurtoğlu - 5 yıl Önce

Darboğaz mah yazları su akmiyor alt yapi cok iyi lahamlar tarlalara akıyor her halde mustafa demir samsuna baskan gonderdi Ankaradan gıt bak samsuna eksıkler ne cunku Samsunu Ankarada temsılcisi yok vekil yok

SIRADAKİ HABER