Altunok’tan Esnaf Ziyareti

Altunok’tan Esnaf Ziyareti

Altunok’tan  Esnaf Ziyareti


Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, esnafları ziyaret ederek işyeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet etti.

 

Sabahın erken saatlerinde dükkanlarını açan Silifke’li esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkanvekili Sadık Altunok, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Vatandaşlarla ve işyerlerinde çalışanlarla da sohbet eden Başkanvekili Altunok, ilçe merkezinde faaliyet gösteren kuyumcu esnaflarını ziyaret ederek esnafların sorun ve isteklerini dinledi.

 

Esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler, bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulunan Silifke Başkanvekili Sadık Altunok,  kendisinin de esnaf olduğunu ayrıca esnaf bir babanın oğlu olduğunu da hatırlatarak, esnafların sorunlarını yakından bildiğini de ifade etti. Yaptığı bu ziyaretlerin asıl amacının hizmet olduğunu vurgulayan ve daha güzel bir Silifke için çalışmalara aralıksız olarak devam ettiklerini belirten Başkanvekili Altunok, hizmette her zaman önceliğin vatandaş olduğunu vurguladı.

 

Kendilerini iş yerlerinde ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık  Altunok’a bu nezaketinden dolayı teşekkür eden esnaflar, birlikte sabah çayı içerek bir süre sohbet ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36