Altunok, Kapalı Pazar Yeri çalışmalarını inceledi

Altunok, Kapalı Pazar Yeri çalışmalarını inceledi

Altunok, Kapalı Pazar Yeri çalışmalarını inceledi

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Taşucu Mahallesinde 2000m2 alan üzerinde yapımı tamamlanan modern kapalı Pazar yerine ilave olarak yapılmakta olan 1500 m2’lik kapalı Pazar yeri çalışmalarını inceleyerek, pazar yerinde çalışan personele kolaylıklar diledi.

Kapalı Pazar Yerine ilave olarak yapılan Pazar yeri çalışmalarıyla ilgili Garaj Amiri Ali Aktan’dan bilgiler alan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kent genelinde yapılan hizmetlerle Silifke halkına en iyi hizmeti sunmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Kapalı pazar yerinin en kısa zamanda Taşucu sakinlerinin hizmetine sunulacağını açıklayan Başkanvekili Altunok, ‘Kapalı Pazar yerimizi çalışmalarımız tamamlandığında en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız.

Taşucu Mahallemizde yapımını tamamladığımız Kapalı Pazar Yerimizin yetersiz gelmesinden dolayı ilave olarak ikinci bir kapalı Pazar yerini yapıyoruz. Şuan parke döşeme ve zemin düzenleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

2000 m2’lik alan üzerinde yapımını tamamladığımız pazar yerimize, 1500 m2’lik alan üzerinde bir kapalı Pazar yeri daha yapıyoruz. Artık sıcakta, toz ve yol kenarlarında Pazar kargaşası sona erecek. Esnaflarımız daha düzenli ve tertipli bir mekânda satışlarını yapabilecekler. Alışveriş yapan vatandaşlarımızda, esnaflarımızda yapılan bu hizmetten memnun kalacaklar. Vatandaşlarımız böylelikle daha temiz bir ortamda alış verişlerini yapabilecekler. Kentimize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36