Altunok, Halk Oyunları ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi

Altunok, Halk Oyunları ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi

Altunok, Halk Oyunları ekibiyle kahvaltıda bir araya geldi

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kentin ismini yurt içi ve yurt dışı festivallerde en iyi şekilde duyuran ve tanıtan Halk Oyunları ekibiyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Halk Oyunları Sorumlusu Sefa Özbaydağ ve oyuncularla sohbet eden Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Silifke Belediyesi olarak hem ilçemizi, hem Mersin’imizi hem de ülkemizi gerek yurt içi gerekse yurt dışı festivallerde tanıtmaya ve temsil etmeye devam eden halk oyunları ekibimizle her zaman gurur duyuyoruz. Gençlerimizin hepsi pırıl pırıl ve çalışkan çocuklar. Hepsi bu işi severek ve isteyerek yapıyor. Ekip olarak Silifke’mizin müziğini ve oyunlarını uluslararası alanda en iyi şekilde tanıtıyorlar.

Dün olduğu gibi bugünde ve yarında belediye hizmetlerimizin yanı sıra ilçemizde sosyal ve kültürel faaliyetlere imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye, halk oyunları ekibimizi en iyi şekilde aktif tutmaya devam edeceğiz. Özverili çalışmalarınızdaN dolayı hepinizi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

‘BAŞKANVEKİLİMİZ ALTUNOK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Kendilerine verilen destek ve güvenden dolayı Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür eden ekip sorumlusu Sefa Özbaydağ, Silifke’nin sesini Türkiye’ye olduğu gibi tüm dünya ülkelerine de başarılı bir şekilde duyurmaya devam edeceklerini belirtti.

Özbaydağ, ‘Silifke Belediyesi Halk Oyunları ekibi olarak kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanvekilimizle bugün kahvaltıda bir araya gelmek bizleri olduğu kadar gençlerimizi de ayrı bir mutlu etti. Hepsi pırıl pırıl ve işlerini severek yapan gençlerimiz. Bizlerin ekip olarak bir hedefi var. Halk Oyunları ekibimizle kentimizin, belediyemizin ve yöremize ait oyunların yurt içi ve yurt dışı etkinliklerde en iyi şekilde duyurularak temsil edilmesidir. Gücümüzün yettiğince bunu da yapmaya gayret gösteriyoruz. Bizlere sağlamış olduğunuz imkânlardan ve desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36