Altunok, “Başarınızı kutluyorum”

Altunok, “Başarınızı kutluyorum”

Altunok, “Başarınızı kutluyorum”


Amatör Spor Haftası nedeniyle Mersin’de düzenlenen yarışmalarda kros dalında ilçe birincisi olan Atatürk Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, okul yöneticileri ve öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek başarılar dilediğini bildirdi.

Okul Müdürü Nazmi Özen, Beden eğitimi öğretmenleri Uğur Yılmaz, Nimet Taşer ve  Dilek Özdemir Nizamoğlu ile birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden Atatürk Ortaokulu öğrencileri, elde ettikleri kupa ve başarı sevincini Başkanvekili Altunok’la birlikte paylaştılar.

Kendisini ziyarete gelen Atatürk Ortaokulu yöneticileri ve öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “İlçemiz Silifke’nin her alanda olduğu gibi eğitimde de ön sırada olduğuna bir kez daha şahit olduk. Mersin’de düzenlenen kros yarışmalarında ilçemize birincilik madalyasını taşıyan siz değerli öğrencilerimizi ve okul idarecilerimizi yürekten kutluyorum. Sizlerin bu başarılarının artarak devam etmesi için biz de belediye olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu başarı sevincini tüm ilçe halkımıza ve bizlere yaşattığınız için sizlere ve okul yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinizi yürekten kutluyorum” diyerek öğrencilerin sevincine ortak oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36