ALTSO'dan 3 boyutlu sunum

ALTSO öncülüğünde yürütülen Yeni Toptancı Hali çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Türkler Mahallesi’ne yapımı planlanan Yeni Toptancı Hali Avam Projesi’nin 3D sunumu dün Alanya Hal Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda Mimar Cüneyt Darı tarafından yapıldı.

ALTSO'dan 3 boyutlu sunum

ALTSO öncülüğünde yürütülen Yeni Toptancı Hali çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Türkler Mahallesi’ne yapımı planlanan Yeni Toptancı Hali Avam Projesi’nin 3D sunumu dün Alanya Hal Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda Mimar Cüneyt Darı tarafından yapıldı.

01 Nisan 2015 Çarşamba 08:37
ALTSO'dan 3 boyutlu sunum
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, halcilerin isteği doğrultusunda proje hazırlandığını belirterek, projeye her türlü desteği veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Dün, ALTSO öncülüğünde yürütülen Yeni Toptancı Hali Projesi'nin 3D sunumu Alanya Hal Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. 3D tanıtım toplantısına ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Mimar Cüneyt Darı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Toptancı Hal Müdürü Halit Parlayüksel, hal dernek başkanları ve hal komisyoncuları katıldı. 
 
 “MODERN BİR HAL OLACAK”
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, çağın gerektirdikleri doğrultusunda, son teknoloji gözetilerek ve halcilerin isteği göz önüne alınarak projenin hazırlandığını söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, her konuda olduğu gibi hal konusunda da her türlü desteği verdiğine dikkat çeken Başkan Şahin, projenin mimarlığını ise Cüneyt Darı ile Mustafa Yıldız’ın yaptığını vurguladı. Şahin, yeni hal projesinde teknik özelliklerin yanı sıra sosyal alanlara da yer verildiğine dikkat çekti.
 
 “ALANYA’NIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK”
Yeni Toptancı Hali Projesi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in isteğiyle ALTSO öncülüğünde yapıldığını hatırlatan Başkan Şahin, Alanya’ya modern bir hal kazandırmak istediklerini ifade etti. Yeni hazırlanan projenin Alanya’nın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandığını aktaran Başkan Şahin, “Hedefimiz bölgemizin ihtiyaçlarına en güzel cevabı verecek modern projeyi Alanya'mıza kazandırmak" dedi.
 
ŞAHİN’DEN, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Proje konusunda daha öncede Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde toplantıya katıldıklarını ifade eden Başkan Şahin, önümüzdeki günlerde de projeye son şeklini vermek için Türel’i tekrar ziyaret edeceklerini belirtti. Şahin, yeni hal projesi konusunda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
 

Son Güncelleme: 01.04.2015 08:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81