131019098
19 Nisan 2024, Cuma

ALTO’DAN ÜYELERİNE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ

11 Ekim 2018, Perşembe 07:06

     


Aliağa Ticaret Odası, üye işletmelerinin ihtiyaç duyabileceği mali işler süreçlerine destek olmak amacıyla ‘Muhasebe ve Mali Müşavirlik Danışmanlık’ hizmeti vermeye devam ediyor. Oda üyelerinin, yeminli mali müşavir ile birebir görüşmeler yapabileceği, bilgilendirme hizmeti bugün (11 Ekim) saat 13.30 ile 17.00 saatleri arasında randevu usulü ile Aliağa Ticaret Odası hizmet binasında gerçekleşecek.

Aliağa Ticaret Odası oda üyelerine mali işlemler konusunda Yeminli Mali Müşavirlik danışmanlık hizmeti verecek. Oda üyelerinin, yeminli mali müşavir ile birebir görüşmeler yapabileceği, bilgilendirme hizmeti bugün saat 13.30 ile 17.00 saatleri arasında randevu usulü ile Aliağa Ticaret Odası hizmet binasında gerçekleşecek.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, mali işlemler ile ilgili danışmanlık hizmeti vermekteki temel amaçlarının ALTO üyesi işletmelerin, mali işler süreçlerini (muhasebe, vergi vb.) en verimli ve en doğru şekilde yönetmelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Teknik İflas ile ilgili bilgilendirme de yapılacak

İş hayatının artan rekabet ortamı ve sürekli değişen yasal mevzuatların, şirketlerin mali işler süreçlerini en verimli ve en doğru şekilde yönetmelerini zorunlu hale getirdiğini ifade eden Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Hızla gelişmekte olan bir ülkeyiz. Dolayısıyla kanunlar, mevzuatlar devamlı güncelleniyor, geliştiriliyor, eksiklikleri gideriliyor. İşletmelerin ve kişilerin değişiklikleri takip etmesi de haliyle kolay olmuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yayımlanan tebliğ kapsamındaki ‘Türk Ticaret Kanunu 376.ncı maddesi kapsamında ‘Teknik İflas’ Hakkında Bilgilendirme gerçekleştirilecek. Üyelerimizin firmalarının bu günü ve geleceği için kritik öneme sahip olan mali işler süreçleri noktasında oda olarak devreye girerek üyelerimizin muhasebe ve mali müşavirlik alanlarında konunun uzmanlarından bilgi almalarını sağlamaya çalışacağız” dedi.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler