131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALTO’DA MECLİS BAŞKANI ADNAN SAKA

19 Nisan 2018, Perşembe 07:35

     


Aliağa Ticaret Odası'nın yeni seçilen meclis üyeleri ilk toplantılarını yaptı. Toplantıda Ömer Ertürk Yönetim Kurulu Başkanı, Adnan Saka ise Meclis Başkanı seçildi.

Aliağa Ticaret Odası organ yenileme seçimlerinde göreve gelen meclis üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı ile diğer kurul üyelerini seçti. 31 üyenin oy kullandığı seçimlere tek aday olarak giren mevcut Meclis Başkanı Ömer Ertürk, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Aliağa Ticaret Odası’nın yeni Meclis Başkanlığına ise, ALTO’nun kurucu başkanı olan Adnan Saka seçildi. 25 Nisan 2018 Çarşamba günü Yönetim Kurulu toplanarak; görev dağılımında bulunarak seçim takvimi tamamlanacak.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka “Daha öncede söylediğim gibi Aliağa için yapabileceğimizin en iyisini yapmak için uğraşacağız. Odanın işlevini diğer arkadaşlarımızla beraber paylaşmak adına meclis başkanlığına aday oldum ve seçildim. Yine tüm üyelerimiz için yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Meclis Başkanı, TOBB Delegeleri, Yönetim ve Disiplin Kurullarının belirlendiği ilk toplantıda isimler şöyle şekillendi:

MECLİS BAŞKANI:

Adnan Saka

YÖNETİM KURULU

Ömer Ertürk

Hamdi Erdem

Uğur Akyıldız

Şaban Atalan

Abbas Gidici

Erdoğan Erdem

Yahya Kemal Aygün

Burak Öztabak

Koray Örnek

DİSİPLİN KURULU

Ebru Bozkurt

Haydar karaman

Kahraman Cengiz

Akın Ceylan

Doğan Er

İrfan Güngör

TOBB DELEGE

Adnan Saka

Erol Güngör

 

(EREN SARAN)







 
Son Eklenen Haberler