Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Kolejinin Bilimsel Projeleri Bölge Seçmelerinde

EĞİTİM 19.01.2017 - 16:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Kolejinin Bilimsel Projeleri Bölge Seçmelerinde

Altınyıldız Koleji 2017liseler Arası Tübitak Proje Yarışması Başvurularında Kendi Rekorunu Kırdı.
Altınyıldız Koleji 2017liseler Arası Tübitak Proje Yarışması Başvurularında Kendi Rekorunu Kırdı.   Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji TÜBİTAK Liseler arası Proje yarışmaları başvurularında her yıl olduğu gibi bu yıl da yine Nevşehir’i zirveye taşıdı.   Bir önceki Liseler arası TÜBİTAK Proje yarışmalarına tam 17 Proje ile katılan Altınyıldız Koleji ,2016-2017 TÜBİTAK Proje yarışmasına 18 Proje ile başvuru yaparak, büyük bir başarıya daha imza attı.   Kazandığı Türkiye 1.liği, Türkiye Finalistliği, Bölge Birinciliği, İkinciliği ve Üçüncülüğü dereceleri ile Nevşehir’in en çok TÜBİTAK Projesi hazırlayan ve derece kazanan kurumu olan Altınyıldız’da büyük bir mutluluk yaşanıyor.   Nevşehir’in ilk ve tek TÜBİTAK Türkiye 1.si projenin Danışman Öğretmeni olan Lise Müdürü Özkan Kılınç, Başarılarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz.Her yıl artan projelerle bilim dünyasına katkılar sağlıyoruz,dedi   Öğrenciler hazırladıkları projelerin Nevşehir’in tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtiyor. Büyük emek ve özveri ile hazırlanan 18 Projeden hangilerinin Jüri tarafından Bölge sergisine davet edileceği merak ediliyor.   Bilimsel düşünmenin özendirildiği Altınyıldız Eğitim Kurumlarında TÜBİTAK Proje Yarışmalarının yanı sıra Ulusal ve Uluslararası Proje yarışmalarına öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimiz katılmaktadır.   Altınyıldız Koleji 2017 Projeler Koordinatörü Mahmut Özlü, Birbirinden önemli 18 projenin başvurusunu Danışman öğretmenler ve öğrencilerimizle yaptık. Okulumuzun geçmiş yıllarda TÜBİTAK Türkiye 1.liği ve çok sayıda Bölge 1.,2.,3.lükleri kazanması, her yıl bizleri yeni hedeflere yöneltmektedir. Bizlere her türlü desteği veren Lise Müdürümüz Özkan Kılınç’a Genel Müdürümüz Serhat İğdeci’ye teşekkür ederiz, dedi.  
Altınyıldız Koleji 2017liseler Arası Tübitak Proje Yarışması Başvurularında Kendi Rekorunu Kırdı.

Altınyıldız Koleji 2017liseler Arası Tübitak Proje Yarışması Başvurularında Kendi Rekorunu Kırdı.

 

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji TÜBİTAK Liseler arası Proje yarışmaları başvurularında her yıl olduğu gibi bu yıl da yine Nevşehir’i zirveye taşıdı.

 

Bir önceki Liseler arası TÜBİTAK Proje yarışmalarına tam 17 Proje ile katılan Altınyıldız Koleji ,2016-2017 TÜBİTAK Proje yarışmasına 18 Proje ile başvuru yaparak, büyük bir başarıya daha imza attı.

 

Kazandığı Türkiye 1.liği, Türkiye Finalistliği, Bölge Birinciliği, İkinciliği ve Üçüncülüğü dereceleri ile Nevşehir’in en çok TÜBİTAK Projesi hazırlayan ve derece kazanan kurumu olan Altınyıldız’da büyük bir mutluluk yaşanıyor.

 

Nevşehir’in ilk ve tek TÜBİTAK Türkiye 1.si projenin Danışman Öğretmeni olan Lise Müdürü Özkan Kılınç, Başarılarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz.Her yıl artan projelerle bilim dünyasına katkılar sağlıyoruz,dedi

 

Öğrenciler hazırladıkları projelerin Nevşehir’in tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtiyor.

Büyük emek ve özveri ile hazırlanan 18 Projeden hangilerinin Jüri tarafından Bölge sergisine davet edileceği merak ediliyor.

 

Bilimsel düşünmenin özendirildiği Altınyıldız Eğitim Kurumlarında TÜBİTAK Proje Yarışmalarının yanı sıra Ulusal ve Uluslararası Proje yarışmalarına öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimiz katılmaktadır.

 

Altınyıldız Koleji 2017 Projeler Koordinatörü Mahmut Özlü, Birbirinden önemli 18 projenin başvurusunu Danışman öğretmenler ve öğrencilerimizle yaptık. Okulumuzun geçmiş yıllarda TÜBİTAK Türkiye 1.liği ve çok sayıda Bölge 1.,2.,3.lükleri kazanması, her yıl bizleri yeni hedeflere yöneltmektedir.

Bizlere her türlü desteği veren Lise Müdürümüz Özkan Kılınç’a Genel Müdürümüz Serhat İğdeci’ye teşekkür ederiz, dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.