113. Tarihi Fevziye Yağlı Güreşleri’nde finalde rakibi Fatih Atlı’yı yenen Orhan Okulu Başpehlivan oldu. Üçüncülükleri ise; Nedim Gürel ile İsmail Balaban paylaştı.

Yalova’nın en eski organizasyonlarından biri olan Tarihi Altınova Fevziye Yağlı Güreşleri’nin 113’üncüsü kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

OTOMOBİLİNİ ALDI

Altınova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen  113. Tarihi Fevziye Yağlı Güreşleri’nde rakibi Fatih Atlı’yı yenen Orhan Okulu Başpehlivan oldu. 3 yıl üst üste Fevziye’de başpehlivan olan Orhan okur, Fevziye Güreşleri Ağası Yalova Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna tarafından otomobil ile ödüllendirildi.

GENİŞ KATILIM

Fevziye Köy Muhtarı Necmi Yüksel ve Fevziye Güreşleri Ağası Orbay Tuna’nın ev sahipliğinde gerçekleşen güreşlere; Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Yalova İl Gençlik Ve Spor Müdürü Mehmet Kalyon, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Yeniden Refah Partisi Altınova İlçe Başkanı Cengiz Kalyon, daire amirleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı