Yalova nın Altınova İlçesi Cumhuriyet Mahallesi  19 Mayıs Caddesi  No.43 de Muhsin Terzi,Reşit Şahin ile Şenol Şahin tarafından ETÇİZADE Restaurant  dün saat 12.00 de düzenlenen törenle  hizmete açıldı.

ETÇİZADE Restaurant ın açılışına, Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit,Altınova Belediye Başkanı Metin Oral,Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık,Akparti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer,Akparti Karamürsel ilçe Başkanı Recep Demirel,MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz,Altınova İl Genel Meclis Üyeleri Ali Çorbacı ve Resul Çiftçi,Karamürsel S.S 2 Nolu Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Utaş,Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek,belediye meclis üyeleri,esnaf ve halk katıldı.

Din Görevlisi tarafından yapılan açılış duasının ardından  Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit,Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ile Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi.

Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile tüm açılışa katılan davetliler ETÇİZADE Restaurant ı açan Muhsin Terzi, Reşit Şahin ile Şenol Şahin e hayırlı olması temennileri ile bol kazançlar dilediler.

Gazetemiz olarak ETÇİZADE Restaurantı hizmete açan Muhsin Terzi, Reşit Şahin ile Şenol Şahin e hayırlı olmasını dileriz.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı