SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Altınordu'dan transfer edilen Salih Kavrazlı'da son durum! Oynayacak mı?

Altınordu'dan transfer edilen Salih Kavrazlı'da son durum! Oynayacak mı?

05 Aralık 2019 Perşembe - 16:35




Trabzonspor, ligin ikinci yarısından itibaren Salih Kavrazlı'yı oynatabilmek için Altınordu ile bir görüşme daha yapacak.





Trabzonspor sezon başında transfer edilen 2002 doğumlu Salih Kavrazlı için Altınordu ile bir görüşme daha yapma kararı aldı... eğer İzmir ekibi, bordo-mavililere gerekli izni vermezse Salih Kavrazlı, ligin ikinci yarısında da forma giyemeyecek. Mart ayında 18 yaşına girecek olan Salih Kavrazlı'nın sözleşmesi ancak gelecek sezondan itibaren geçerli olup Trabzonspor’da oynayabilecek.

Seyit Mehmet Özkan'dan büyük övgü

Altınordu ile Trabzonspor'un arasını açan Saliv Kavrazlı, Mehmet Seyit Özkan'ın ileride çok şeyler beklediği bir isim. Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan, 2017 yılında o dönemki Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Altınordu Kulübü'nü ziyareti sırasında Salih Kavrazlı'yı göstererek, ''5 yıl sonra A Milli takımda oynamazsa ben bu işi bırakacağım. Bu senettir yazalım'' ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap