• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Altınordu yola devam YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Altınordu yola devam

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.04.2018, 00:00

Altınordu uzun süre iddiayla götürdüğü Süper Lig'e ilk ikiden çıkma şansını deplasmandaki Gazişehir yenilgisiyle bitirdi. Artık hedef, kaçan trenin son vagonuna atlamak, Play-off'ta iyi bir yer edinmek. İyi yer dediğim de, mesela ligi 3. sırada tamamlamak. Çünkü statüye göre Play-off'ta 3. takım 6. ile, 4. ise 5. ile eşleşecek. Yani kırmızı-lacivertlilerin kalan 3 maçını da kazanması ilk hedef. Dünkü Manisaspor maçı tabii ki bir ölçü değildi, rakip erken havlu atmış, küme düşmüştü. Ama yine de bir lig sınavıydı ve sergilenecek futbol gelecek maçlar için de önemli bir fikir verecekti.

SANKİ TEK KALE OYNADILAR

Altınordu dün Doğanlar'da oyuna çok hakimdi, baskılı oynadı, özellikle sağ kanadı iyi kullanarak 15. golüne imza atan Mirkan'la öne geçti, ardından Murat ikiledi. Direkten dönen toplar ve sayılmayan golün yanı sıra pekçok pozisyona girildi ve karşılaşma farklı bir şekilde sonlandı. Elbette zor rakip, kolay rakip ayrımı yapılmaksızın üçer puan almak ve play-off yolunda bir sürprize kurban gitmemek önemliydi. Altınordu işi ciddi tutarak istediğini aldı. Manisaspor'a üzüldüm. Düşmenin kesinleşmenin moralsizliğiyle elden geldiğince mücadele ettiler ama güçleri bu kadardı. Sadece 40 kilometre ötedeki komşuda ne Süper Lig, ne 1. Lig maçları izlemiştik. Yıldız yuvası olarak bilinen Manisa'nın niye bu hale geldiğini tartışmanın da anlamı yok. Tarzanlar'ın eski başkanı Manisa'nın sportmen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün 3.Ligde şampiyon yaptığı B.Ş.Belediyespor ile Manisaspor'u birleştirme gibi bir ideal projeden sözediliyor. Gerçekleşebilirse çok iyi olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA