ALTINORDU BELEDİYESİ EVİNDE KAZANDI

Spor 11.12.2017 - 13:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1874+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ EVİNDE KAZANDI

Ordu 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Altınordu Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Korgan Belediyespor’u 7-0 mağlup etti.

Ordu 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Altınordu Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Korgan Belediyespor’u 7-0 mağlup etti. 2017-2018 yılına başarılı bir giriş yapan Altınordu Belediyespor, ligde oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alarak ligin zirvesine yerleşti. Ligin 6. haftasında Korgan Belediyespor’u konuk eden sarı-mavili ekip müsabakadan 7-0 galip ayrıldı. Aldığı bu sonuçla birlikte 6. haftanın ardından nağmağlup ünvanını sürdüren Altınordu Belediyespor 18 puanla ligin zirvesinde yer aldı. Karşıya Spor Tesisleri 1. Nolu Sahada oynan müsabakayı çok sayıda vatandaş takip ederken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ta karşılaşmayı futbolseverlerle birlikte izledi. ALTINORDU BELEDİYESPOR İYİ OYUNUNU GOLLERLE SÜSLEDİ Müsabakaya etkili başlayan Altınordu Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısını 23. dakikada Doğukan, 32 ve 45’inci dakikalarda Erdal, 43 ve 45+1’inci dakikalarda ise Sertaç’ın attığı gollerle 5-0 önde tamamladı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan sarı-mavili ekip, etkili oyununu bu yarıda da sürdürdü. İkinci yarıya hızlı başlayan ve rakip kalede ataklarını sıklaştıran Altınordu Belediyespor 48. dakikada Bora’nın attığı golle farkı 6’ya çıkardı. Altınordu Belediyespor’da 73. dakikada sahneye çıkan Fırat, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımının 7. golünü kaydetti ve müsabakanın sonucunu belirledi. Korgan Belediyespor karşısında aldığı 7-0’lık galibiyetin ardından liderliğini sürdüren Altınordu Belediyespor ligin 7. Haftasında Doğaspor ile karşılaşacak. 
Ordu 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Altınordu Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Korgan Belediyespor’u 7-0 mağlup etti.

Ordu 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Altınordu Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Korgan Belediyespor’u 7-0 mağlup etti.

2017-2018 yılına başarılı bir giriş yapan Altınordu Belediyespor, ligde oynadığı 5 maçta 5 galibiyet alarak ligin zirvesine yerleşti. Ligin 6. haftasında Korgan Belediyespor’u konuk eden sarı-mavili ekip müsabakadan 7-0 galip ayrıldı. Aldığı bu sonuçla birlikte 6. haftanın ardından nağmağlup ünvanını sürdüren Altınordu Belediyespor 18 puanla ligin zirvesinde yer aldı. Karşıya Spor Tesisleri 1. Nolu Sahada oynan müsabakayı çok sayıda vatandaş takip ederken Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ta karşılaşmayı futbolseverlerle birlikte izledi.

ALTINORDU BELEDİYESPOR İYİ OYUNUNU GOLLERLE SÜSLEDİ

Müsabakaya etkili başlayan Altınordu Belediyespor, karşılaşmanın ilk yarısını 23. dakikada Doğukan, 32 ve 45’inci dakikalarda Erdal, 43 ve 45+1’inci dakikalarda ise Sertaç’ın attığı gollerle 5-0 önde tamamladı. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan sarı-mavili ekip, etkili oyununu bu yarıda da sürdürdü. İkinci yarıya hızlı başlayan ve rakip kalede ataklarını sıklaştıran Altınordu Belediyespor 48. dakikada Bora’nın attığı golle farkı 6’ya çıkardı. Altınordu Belediyespor’da 73. dakikada sahneye çıkan Fırat, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımının 7. golünü kaydetti ve müsabakanın sonucunu belirledi.

Korgan Belediyespor karşısında aldığı 7-0’lık galibiyetin ardından liderliğini sürdüren Altınordu Belediyespor ligin 7. Haftasında Doğaspor ile karşılaşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.