Ayaydın’ın ‘Altın Taksi’ adını verdiği lüks otomobili kalite, konfor ve güvenlik dolayısıyla tercih eden vatandaşlar, otomobile binmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Otomobilin vatandaşların ilgi odağı haline geldiğini belirten Ayaydın, “Vatandaşların tercihi olmaktan dolayı mutluyum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğüne hayata geçirilen ÖTV indiriminden yararlanan binlerce taksiciden biri de Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Hasan Erdem Ayaydın oldu. Yaklaşık 10 yıldır taksicilik yapan Ayaydın, ÖTV indiriminden yararlanarak şu anda piyasa değeri 500 bin lira olan lüks otomobili iki yıl önce 140 bin liraya satın aldı. Ayaydın’ın ‘Altın taksi’ adını verdiği lüks otomobil, kentteki vatandaşların da ilgi odağı haline geldi. Kalite, konfor ve güvenliğiyle tercih edilen Ayaydın’ın ‘Altın Taksi’si adeta müşterilerin akınına uğruyor. İki yıldır 'Altın Taksi' ile hizmet veren 39 yaşındaki Ayaydın, müşterilerinin ilgisiyle kazancını da arttırdı.

“İYİ Kİ TAKSİYİ SATIN ALMIŞIM”


Evli ve iki çocuk babası olan Ayaydın, taksinin Aydın’da tek olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız sayesinde aracımızı yeniledik ve lüks otomobil aldık. Bu lüks otomobil sayesinde müşteri sayım her geçen gün arttı. Vatandaşların ilk tercihi oldum. Çünkü müşterilerimiz kalite, konfor ve güvenlikten dolayı aracımı tercih ediyorlar. Taksiye binmek için bazı vatandaşlar, işlerini ertelemek zorunda kalıyor. İyi ki bu taksiyi satın almışım. Taksici esnafına gösterdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

“TAKSİMETREYİ AYNI ÜCRETLE AÇIYORUZ”


Aracındaki taksimetrenin diğer taksilerle aynı ücretle açıldığını kaydeden Ayaydın, “Taksimetre ücreti ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Müşteriler taksiyi kullanmak istediklerinde, 'Taksimetre aynı mı, farkı var mı, lüks araç olduğu için daha fazla yazıyor mu?' diye soru yöneltiyorlar. Biz de onlara taksimetrenin aynı ücretle açıldığını söylüyoruz. Ücret konusunda diğer taksilerle eşit olduğumuz için müşterilerimiz bizi seçiyor. Hem müşterilerim, hem de ben bu taksi sayesinde güvenli bir şekilde seyahat ediyoruz” diye konuştu.