Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den istifa sorusuna 'Öyle bir şey yok' yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği isimler arasında yer aldığı öne sürülen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iddiaların doğru olmadığını söyledi. İstifa konusu sorulan Altepe, "Yok abi öyle bir şey yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği 3 belediye başkanı arasında adı geçen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, istifasının söz konusu olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Ekim günü yaptığı açıklamada "3 belediye başkanımız istifaya hazırlanıyor. Bu konuda ilgili arkadaşlarımız kendileri ile görüştü. Aksi halde gereği yapılacaktır. Bu karar teşkilatımızda alınmış karardır. Kendileri de mekanizmanın nasıl işlediğini biliyor" demişti.

İstifa istenen 3 belediye başkanından birinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olduğu iddia edilmişti.

Recep Altepe, bu akşam bir nikah törenine katıldı. Nikahı kıydıktan sonra davetlilerle sohbet eden Recep Altepe, çıkışta istifa edeceği yönündeki haberler soruldu. Altepe, soruya “Hayırdır? Yooo! Yok öyle bir şey yok! Yok abi, öyle bir şey yok. Sağol. Hayırlı akşamlar” şeklinde cevap verdi. (BURSA/DHA)

Erdoğan: 3 belediye başkanımız istifaya hazırlanıyorErdoğan: 3 belediye başkanımız istifaya hazırlanıyor