Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, belde de alt yapı çalışmalarına devam ettiklerini, yol bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra su şebekelerinin yenilenme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, göreve seçilmelerinin ardından beldenin öncelikli sorunlarını belirlediklerini başta belediyenin ekonomik borçları olmak üzere sorunları sıraladıklarını belirtti.

Beldede ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için kilitli parke çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Aydın, “Güzel işleri birlik ve beraberlik içerisinde sağlamaya çabalıyoruz. Türkiye Taşkömürü Kurumu Armutçuk Müessesesine ait evlere belediyemiz tarafından su veriliyor, tüm işlemleri tamamlandı. Yaz dönemi geldi halkımızın beldemizde aileleri ile birlikte zaman geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturulmasına yönelik hedeflerimiz var, inşallah bu hedeflerimize de ulaşacağız” dedi.

Ereğli-Kandilli karayolu Köseağzı mevkisinde Ereğli Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmalarının tamamlanması ile beldeye ulaşımın daha rahat gerçekleştirileceğini de belirterek Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)