Haberler

Almanya'da, ABD Başkanı Trump'ın Merkel'e Yumruk Attığı Poz Sergilendi

Güncelleme:

Merkezi İngiltere'de bulunan, Almanya'daki dünyaca ünlü Madame Tussauds Müzesi'nde ABD Başkanı Trump ve Almanya Başbakanı Merkel'in alışılagelmişin dışında bir balmumu heykeli yapıldı. Yapılan balmumu heykelinde Trump, Merkel'e yumruk atıyor.

Merkezi Londra'da bulunan, Almanya başkenti Berlin'deki Madame Tussauds Müzesi, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkanı Donald Trump'ın alışılagelmişin dışında bir pozunu sergiledi. Donald Trump, Başbakan Merkel'e yumruk atıyor.

''PARA, PARA, PARA'' ŞARKISINDA DANS EDİYOR

Bilinen diğer balmumu heykellerinden farklı olarak Berlin'deki müzede, milyarder ABD Başkanı Donald Trump'ın heykeli Abba'nın "para, para, para" şarkısında dans ediyor.

İki lider arasındaki ilişkiler soğuk bir başlangıç yapmıştı, fakat geçen ay gerçekleşen NATO zirvesinde Trump "iyi bir görüşme" gerçekleştirdiklerini söylemişti.

Müzenin sözcüsü Nina Zerbe'nin yaptığı açıklamaya göre, 9 kişi Trump'ın saçının ve silikon maskesinin yapılması için 2 ay uğraştı. Zerbe, "İnsanlar onu komik buluyor ve fotoğraf çektirmek istiyorlar. İtici bulmuyorlar. 1 yıl önce kadar balmumu heykelini koyduğumuzda ziyaretçilerin zarar verici tutumlarının olmadığını gördük ve bunu yapmaya karar verdik." dedi.

Madame Tussauds Müzesi'nde Sıra Dışı Heykel: Trump'tan Merkel'e Yumruk!

G7 ZİRVESİNDE 6'YA 1 KALMIŞTI

Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile Merkel diğer müttefik liderlerle birlikte ABD Başkanı'na 'kurallara dayalı uluslararası düzene bağlılıktan' söz eden G7 zirvesi sonuç bildirisini imzalaması için baskı yapmaktaydı. Trump kollarını kavuşturmuş oturuyor, maruz kaldığı toplu baskıdan hoşlanmadığı her halinden belli oluyordu. Sonunda kabul edip 'Tamam, imzalayacağım' dedi. Ama bu noktada ayağa kalkıp elini ceket cebine atarak iki şeker çıkardı ve bunları masaya fırlattı. O sırada da Merkel'e "Al Angela, sana hiçbir şey vermediğimi söyleme" dedi.

Madame Tussauds Müzesi'nde Sıra Dışı Heykel: Trump'tan Merkel'e Yumruk!

MERKEL SAVAŞ UYARISINDA BULUNMUŞTU

ABD Başkanı Donald Trump'ın Avrupa ülkelerine yönelik gümrük vergisi tehdidini tekrarlamasının ardından Almanya Başbakanı Angela Merkel, ABD'nin başta Almanya olmak üzere Avrupalı ülkelere yönelik gümrük vergisi tehdidine karşılık, 'ticaret savaşı' uyarısında bulundu.

Madame Tussauds Müzesi'nde Sıra Dışı Heykel: Trump'tan Merkel'e Yumruk!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Angela Merkel Donald Trump Berlin Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (73)

Gül:

It itin ayagina basmaz. Beter olsunlar ikiside Türk Islam düsmani hic degeri yok.

43
1
yanıtYanıtla
ramazan:

dünya dünya olalı böyle şaklaban başkan görmedi

37
0
yanıtYanıtla
TG:

emin misin bush denen sirk maymununu hatırla :)

yanıt3
yanıt0
metin:

Atatürkün Gençliğe hitabesini okuyun orda bugün ve yarınlarla ilgili herşey yazıyor. Zaten bu hitabe okunsaydı veya anlayarak okunsaydı bugünlere düşmezdik. Atamız kaç sene evvel doğruları görmüş çoğumuz bugünden yarını göremiyoruz yazık bu Ülkeye.

12
16
yanıtYanıtla
Kahta:

Bir çocuktan farkı yok abd yi dünyaya rezil eden çocuk katili

22
3
yanıtYanıtla
:

abd nin rezil falan olduğu yok kendi çıkarını düşünüyor senin gibi enayilerde buna inanıyor.

yanıt1
yanıt12
XXX:

sorgulasan adam gibi adam olup yobaz olmayıp önce ülkendeki kur-an kurslarında çocuklara tecavüz edilirken sesin hiç çıktımı sahtekar abd den bahsederken

yanıt1
yanıt9
Z RAPORU:

kuş kafalı olayın başkanlarıyla ilgisi yok kurulmuş sistemleri öyle sende beyin olsa dünyanın en güçlü ekonomisine atıp tutucana önce neden geri kaldığı neden gelişmekte olan ülke konumunda oldunu sorgularsın

yanıt1
yanıt1
FİLOZOF:

demekki neymiş mücadele için teknik devlet olacaksın nüfusu az üretimi çok kaliteli insan üretip çağdaş ve teknik devlet olacaksın yobaz edebiyatı olan palavralarla değil.

yanıt1
yanıt2
Çakıl:

Bu adam ya akıl hastası ya da çok şımarık.ölsede görmesek sarı çiyanı

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title