Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund: 2 - Real Madrid: 2 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta maçlarında gecenin en dikkat çekici mücadelesi Almanya'da oynandı. F Grubu'nda Borussia Dortmund-Real Madrid maçı nefes kesti...

        2

        Ev sahibi Dortmund sahaya Bürki, Piszczek, Papastathopoulos, Ginter, Schmelzer, Weigl, Dembele, Götze, Castro, Guerreiro, Aubameyang 11'i ile çıkarken,

        3

        Real Madrid ise Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Danilo, Kroos, Modric, James, Bale, Ronaldo ve Benzema'dan oluşan 11'i ile sahada yer aldı.

        4

        Maç çok hızlı başladı. Henüz 2. dakikada kazanılan frikikte Ronaldo'nun vuruşunu Bürki tokatladı. Dönen topta James'in şutu direkten dönünce aktif alanda olan Ramos için ofsayt bayrağı kalktı.

        5

        4. dakikada bu kez Dortmund frikik kazandı. Gonzalo Castro'nun güzel şutunu Keylor Navas köşeden harika tokatladı.

        6

        Dakikalar 17'yi gösterdiğinde Real Madrid derslik bir kontra atak golü attı. Soldan Benzema'nın verdiği pasta Kroos, James'i gördü. Kolombiyalı yıldız tek top oynadı, Bale'ın topukla pası sonrası Ronaldo topu ağlara göndermeyi başardı: 0-1.

        7

        Dortmund 25. dakikada Dembele ile gole çok yaklaştı ancak genç yıldızın sol ayağıyla yaptığı vuruş üstten dışarı gitti.

        8

        30'da Aubameyang'ın şutu üst direkte patladı ancak hakem pozisyon öncesi Gabonlu golcünün ofsaytta olduğuna hükmetti.

        9

        43. dakikada Guerreiro frikikte kaleye sert bir şut yolladı. Navas'ın hatalı yumruğu sonrası Varane'a çarpan topu çizgi üzerinde Aubameyang tamamladı ve Dortmund 1-1'lik eşitliği yakaladı.

        10

        45+2'de Ronaldo bir kez daha ağları havalandırsa da hakem pozisyonu yakaladı ve net şekilde ofsaytta olan Portekizli yıldızın sevinmesine izin vermedi. İlk yarı 1-1 sona erdi.

        11

        61. dakikada Ramos'un ortasında Ronaldo bomboş pozisyonda iyi bir kafa vuruşu yapamadı ve top auta gitti.

        12

        62'de Bale'ın getirdiği topta bu kez Benzema ceza sahası içerisinde istediği vuruşu yapamadı, top kaleci Bürki'de kaldı.

        13

        68'de Ronaldo'nun arka direğe ortasında Benzema'nın vuruşu direkten döndü. Varane önüne düşen topu zorlanmadan ağlara gönderdi ve Real Madrid maçta bir kez daha öne geçti: 1-2.

        14

        83'te Ramos'un hatasında Pulisic'in vuruşunu Navas tokatladı, boşta kalan topu Carvajal kornere gönderdi. Aynı pozisyonun devamında Emre Mor'un nefis şutunu Navas köşeden çıkardı.

        15

        88'de Dortmund aradığı golü Schürrle'nin enfes şutuyla buldu ve mücadele 2-2 sona erdi.