BUCAK’TA 12 BİN 467 ÖĞRENCİ YARIYIL KARNESİ ALDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.01.2024 - 12:03, Güncelleme: 19.01.2024 - 13:22
 

BUCAK’TA 12 BİN 467 ÖĞRENCİ YARIYIL KARNESİ ALDI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 2023– 202 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde 12 bin 467 öğrenci karnesini aldı.
Yarıyıl tatili dolayısıyla Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu Bucak Atatürk İlkokulunda  karne dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal öğrenciler ile sohbet edip karnelerini dağıttı. Kaymakam Bayram Gale “Bu gün çocuklarımız karne heyecanı yaşıyorlar. Bucak’ta yaklaşık 12 bin öğrenci, binin üzerinde öğretmenimiz var. Çocuklarımız eğitim öğretim heyecanını her kademede yaşıyorlar, öğretmenlerimiz, gerek öğrencilerimiz, gerekse de eğitimin diğer ayağı olan velilerimizin desteği ile başarılı bir dönemi geçirmiş oldular” dedi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise yaptığı konuşmalarda belediye olarak yarıyıl tatili boyunca çocuklar için çeşitli tiyatro gösterileri yapılacağını, tüm öğrencileri davet etti.  Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve beraberindekiler öğrencilerin karnelerini dağıttılar.   Karne dağıtım töreninden sonra öğrenci ve velilerin katılımı ile okul bahçesinde İstiklal Marşının okunmasından sonra öğrenciler yarıyıl tatili için evlerine gittiler. Bucak’ta 23 ilkokul, 23 ortaokul, 14 lise ve özel okullar dahil, 12 bin 467 öğrenici, 982 öğretmen ile 20 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında yarıyıl tatiline girdi.(DHA)   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 2023– 202 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde 12 bin 467 öğrenci karnesini aldı.

Yarıyıl tatili dolayısıyla Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu Bucak Atatürk İlkokulunda  karne dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal öğrenciler ile sohbet edip karnelerini dağıttı. Kaymakam Bayram Gale “Bu gün çocuklarımız karne heyecanı yaşıyorlar. Bucak’ta yaklaşık 12 bin öğrenci, binin üzerinde öğretmenimiz var. Çocuklarımız eğitim öğretim heyecanını her kademede yaşıyorlar, öğretmenlerimiz, gerek öğrencilerimiz, gerekse de eğitimin diğer ayağı olan velilerimizin desteği ile başarılı bir dönemi geçirmiş oldular” dedi. Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise yaptığı konuşmalarda belediye olarak yarıyıl tatili boyunca çocuklar için çeşitli tiyatro gösterileri yapılacağını, tüm öğrencileri davet etti.  Kaymakam Bayram Gale ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve beraberindekiler öğrencilerin karnelerini dağıttılar.

 

Karne dağıtım töreninden sonra öğrenci ve velilerin katılımı ile okul bahçesinde İstiklal Marşının okunmasından sonra öğrenciler yarıyıl tatili için evlerine gittiler. Bucak’ta 23 ilkokul, 23 ortaokul, 14 lise ve özel okullar dahil, 12 bin 467 öğrenici, 982 öğretmen ile 20 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında yarıyıl tatiline girdi.(DHA)   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.