Alkış Dergisi 100.sayısını çıkardı!

Alkış Dergisi 100.sayısını çıkardı!

2002 yılından beri faaliyet gösteren Alkış Dergisi 100.Sayısını çıkarttı. Dergi sahibi Oğuz Paköz 100.sayıları ile ilgili olarak düşüncelerini gazetemize anlattı.

18 Temmuz 2018 - 00:47

Doktor Oğuz Paköz yaptığı açıklamada, ''Bu Kahramanmaraş’ta ve Türkiye genelinde bağımsız, bağlantısız basımı yapılan dağıtımı yapılan bir dergiyiz. Türkiye’de örnek gösterilecek bir dergi olduğumuza inanıyorum. 17 yıldır yayınlanıyoruz, Kahramanmaraş’ta yayınlanıyoruz ve 100’üncü sayıya ulaştık. Türkiye genelinde bizce büyük bir başarıdır bu, Kahramanmaraş için bizim için bir onur kaynağıdır'' dedi.

Şunu söylemek isterim gerek okuyucularımız gerek Türkiye’nin değişik yerlerinden yazarlarımız ve okurlarımız bize 17 yıl boyunca destek oldular diyen Paköz, ''Bu bakımdan biz Maraş’ı ulusala taşıdık. Türkiye genelinde taşımaya gayret ettik. Zamana ve mekâna tanıklık ettik Kahramanmaraş’ın şiirini türküsünü öykücülüğünü şairlerini yazarlarını tanıttık ve onları anmak için özel sayılar çıkardık. O bakımdan da çok mutluyuz'' ifadeleri ile sözlerini tamamladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Başkan Görgel, İlçe Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi