Alışveriş günleri devam ediyor

ATSO ana sponsorluğunda Antalya Tanıtım A.Ş. gerçekleştirilen Antalya Alışveriş günleri (Antalya Shopping Days) ve Alanya’da da ALTSO işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projesi devam ediyor.

Alışveriş günleri devam ediyor

ATSO ana sponsorluğunda Antalya Tanıtım A.Ş. gerçekleştirilen Antalya Alışveriş günleri (Antalya Shopping Days) ve Alanya’da da ALTSO işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projesi devam ediyor.

17 Temmuz 2016 Pazar 04:20
Alışveriş günleri  devam ediyor
ATSO ana sponsorluğunda Antalya Tanıtım A.Ş. gerçekleştirilen Antalya Alışveriş günleri (Antalya Shopping Days) ve  Alanya’da da ALTSO işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projesi  devam ediyor.

Alışveriş ve kentsel markalaşma projesi Antalya Shopping days ATSO’nun ana sponsorluğunda Antalya Tanıtım A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor. Aynı projede Alanya’da da ALTSO tarafından sürdürülüyor. Anlaşmalı bankaların kartları ve kredi kartları ile yapılan her 25 TL’lik alışveriş çekiliş hakkı sağlıyor. Çekiliş sonucunda 7 Peugeot 301 araba, 7 klima, 7 tablet, 7 televizyon, 77 bisiklet, 777 Antalyaspor ve Alanyaspor Forma & Atkı olmak üzere 6 farklı ürün sahibini bulacak. Deepo Outlet Center’ında sponsorları arasında bulunduğu organizasyon 77 gün sürecek. 1 Haziran’da başlayan alışveriş günleri 16 Ağustos’ta sona eriyor. Alışveriş günleri kapsamında hediye edilecek araçlardan biri de sergilenmeye başladı. Çekilişte şansını artırmak isteyen ziyaretçiler mağazalarındaki kampanyalı alışveriş fırsatlarını değerlendiriyor.

‘TABANIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM’
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, durgun ekonomiyi hareketlendirmek amacıyla hayata geçirdikleri “Alanya’da alışveriş var” projesi kapsamında işyerini ziyaret ederek projenin afiş ve çıkartmalarını dağıtmıştı. Projeye tekrar çağrı yapan Başkan Şahin, “ALTSO Yönetimi olarak bu tür projelere hız kesmeden devam edeceğiz. Çünkü ben tabandan gelmiş bir insanım. Tabanın sorunlarını çok iyi biliyorum. Küçük ve orta ölçekli esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Büyük ölçekli esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Sürekli onlarla gerek kahvaltı programlarımızda, gerekse bireysel ziyaretlerimizde istişareler yaparak, fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah yeni projelerle kamuoyunun önüne çıkıp, esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Son Güncelleme: 17.07.2016 04:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81