Konya'da Gonca ve Abdullah Koçak çifti market alışverişinden döndükleri anda , önceden aralarında husumet olan komşuları Özkan C. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olay sonrası kaçan Özkan C. kısa sürede polis tarafından yakalandı.Dışarıdaki silah sesleri üzerine uyanan evdeki oğulları  Emre Koçak cama yöneldiğinde anne ve babasının yerde yatan kurşunlanmış bedenleri ile karşılaştı.

 Selçuklu ilçesi Malazgirt Mahallesi Mehtap Caddesi'nde 3 katlı binanın önünde saat 18.20 sıralarında meydana gelen olayda Abdullah ve Canan Koçak çifti marketten alışverişten yaptıktan sonra evlerine girmek üzereyken, 1 yıldır aralarında husumet bulunan komşuları Özkan C. ile karşılaştılar..

OTOMOBİLİNE BİNİP KAÇTI

Özkan C., tabancayla Koçak çiftinin üzerine kurşun yağdırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan çift, kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine çağrılan sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen Gonca ve Abdullah Koçak kurtarılamadı. Otomobiliyle kaçan Özcan C. de kısa sürede polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

ANNE VE BABAYA SON BAKIŞ

Saldırıya uğrayan Koçak çiftinin o sırada evlerinde uyuyan oğlu Emre Koçak ise gürültüyü duyup pencereden baktığından yerde anne ve babasının cansız bedenlerini gördü. bu manzara ile şoka giren 9 yaşındaki çocuk,kendini eve kitledi.Koçak çiftinin marketten oğulları için aldığı çikolata ile ekmek ve diğer malzemeler ise saldırı sonrası yola saçıldı. Çifttin cesedi otopsi için Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi