1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Alış Veriş Yapar Gibi İhtiyaçlar Karşılanacak
Alış Veriş Yapar Gibi İhtiyaçlar Karşılanacak

Alış Veriş Yapar Gibi İhtiyaçlar Karşılanacak

Kars Belediye Başkanlığı’nca başlatılan ‘Bir el de sen uzat’ kampanyası çerçevesinde toplanan yardım malzemeleri, oluşturulan destek mağazasında ihtiyaç sahiplerine mağazadan alış-veriş yapar gibi dağıtılıyor.

A+A-

Kars Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’nda oluşturulan mağazanın açılışını Başkan Murtaza Karaçanta, başkan yardımcıları ve ilgili birim amirleri yaptı. Kampanyanın hayata geçirilmesinde ise en büyük pay Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya’a ait, Kaya gece-gündüz demeden kampanyanın hayata geçirilmesi için çalıştı.

Mağaza’nın açılışında konuşan Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Belediye bünyesinde ‘Bir el de sen uzat’ kampanyası başlattık. Hemşehrilerimizin yaptığı giyecek ve yiyecek malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına aracı olduk. Bu nokta duyarlı hemşehrilerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bugün itibariyle de hak sahiplerine bu malzemeleri ulaştırıyoruz” dedi.

Karaçanta, “Türkiye’nin dört bir tarafından bu projeye destek vererek, koliler gönderen tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kars halkı bu çalışmaya duyarsız kalmadı. Bu manada ‘Bir el de sen uzat’ kampanyasını saha da ileriye taşıyarak devem ettireceğiz” diye konuştu.

Başkan Murtaza Karaçanta, projeyi hayata geçiren Basın yayın Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya ve başkan yardımcılarıyla birlikte bir süre destek mağazasını gezdi.

Belediye Başkanlığı’nca hayata geçirilen ‘Bir el de sen uzat’ kampanyasında toplanan malzemeler reyonlara dizilerek ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunuldu.

Destek mağazasında bulunan malzemeler ihtiyaçları doğrultusunda vatandaşlar tarafından mağazadan alış-veriş yapar gibi alınacak. Belediye Başkanlığı’nca hayata geçirilen proje vatandaşların da yüzünü güldürdü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.