131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞALILAR BAYRAMLAŞTI

7 Haziran 2019, Cuma 06:42

     


Aliağa’da Ramazan Bayramı kutlandı. Protokol üyeleri ve siyasi partilerin ilçe başkanlıkları bayramlaşma programlarını gerçekleştirdi.

Aliağa’da protokol üyeleri ve vatandaşlar Aliağa Kaymakamlığı’nın düzenlediği programda bir araya gelerek bayramlaştı. Aliağa’da her yıl olduğu gibi bu yıl da protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar Ramazan Bayramı’nın ilk günü düzenlenen programda buluştu. Engelsiz Yaşam Parkı’nda gerçekleştirilen programa; Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Başkan Yardımcıları Cahit Ayan, Hakan Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek, Aliağa Sahil Güvenlik Bot Komutanı Özgür Acar, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ile vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri, programa katılan vatandaşlar ile bayramlaştıktan sonra bol bol sohbet etti. Program sonunda huzur dolu bir bayram geçirilmesi temennisinde bulunan Kaymakam Erhan Günay, “Asırlardır birlik ve beraberlik içerisinde kutlanan bayramların kardeşlik ve dostluk içerisinde nicelerinin kutlanmasını temenni ediyorum.” dedi. Engelsiz Yaşam Park’ındaki bayramlaşmanın ardından ilçe protokolü Aliağa Kabristanlığı içerisindeki şehitliği ziyaret ederek dua etti. Bayramlaşma programı şehit aileleri ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerine yapılan ziyaretler ile son buldu.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK Parti’de bayramlaşma programı bayramın ikinci günü parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Aliağa İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Yaşar Aybar, parti ilçe yönetimi ve partililer katılım gösterdi. Partililer ve ilçe yöneticilileri ile bayramlaşan Sürekli, “Hoşgörü ve sevginin sembolü olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.‬ Bayramımızın millet olarak birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olmasını dileyerek, tüm İslam alemi ve vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

CHP’nin bayramlaşma programı ise Arefe günü parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kayhan Aydın, Aliağa Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin yanı sıra İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve partinin ilçe yönetimi katılım gösterdi.

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

MHP’nin bayramlaşma töreni de bayramın birinci günü parti ilçe binasında gerçekleştirildi. MHP’nin bayramlaşma programına Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yanı sıra MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, MHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar ve partililer katılım gösterdi.

İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

İYİ Parti’nin bayramlaşma programı da bayramın ikinci günü parti ilçe binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, parti ilçe yönetiminin yanı sıra partililer katılım gösterdi.

HDP’DE BAYRAMLAŞMA

HDP’de bayramlaşma programı ise bayramın üçüncü günü yapıldı. Bayramlaşma programına HDP Aliağa ilçe Başkanı Hüseyin Özcan ve ilçe yönetimi, HDP İzmir Milletvekilleri ve partililer katılım gösterdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler