131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

ALİAĞA FK DEPLASMANA HAZIR

12 Ekim 2018, Cuma 06:27

     


Aliağaspor FK, bu hafta Kocaeli temsilcisi Başiskele Doğantepespor’a konuk olacak. 14 Ekim 2018 Pazar günü 15:00’te başlayacak karşılaşma Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadyumu’nda oynanacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) 9.grupta mücadele eden Aliağaspor FK, dördüncü haftada Kocaeli temsilcisi Başiskele Doğantepespora konuk olacak. 14 Ekim 2018 Pazar günü Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Ligde üç hafta geride kalırken Aliağaspor 6 puanla üçüncü Başiskele Doğantepespor ise 9 puanla zirvede yer alıyor.

Aliağaspor FK karşılaşmaya hazır

Aliağaspor FK, lider Başiskele Doğantepespor ile oynayacağı zorlu karşılaşanın hazırlıklarını günde yaptığı tek idmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde Petkim Stadında yapılan çalışma açma germe ve ısınma koşuları ile başladı. Yaklaşık iki saat süren antrenman denge ve tam sahada oynanan taktik maçla son buldu. Kocaeli Büyükderbentspor karşılaşmasında kart görerek cezalı durma düşen savunma oyuncusu Güray Kula ve hücum oyuncusu Quesı Jonathan Weston Başiskele Doğantepespor karşısında forma giyemeyecek.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler