Haberler

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın Tokat Attığı Başkanla Görüşüyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Ali Koç, basketbol şubesini Aziz Yıldırım'ın tokat attığı Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör'e emanet etmeyi planlıyor.

Futbolu tamamen profesyonellere bırakmayı planlayan Koç'un yönetim kurulu listesi üzerinde bazı çalışmalar yaptığı biliniyor. Koç'un basketbol şubesini sürpriz bir isme emanet edeceği de konuşuluyor.

Ali Koç'un şube için düşündüğü isim Yakın Doğu Üniversitesi Kadın basketbol takımının başarılı Başkanı Işık Eyigüngör… İki isim arasında görüşmeler devam ediyor. Yapılan görüşmelerin en kısa süre içinde netleşeceği belirtiliyor.

9 AYA KADAR HAPİS CEZASI YOLDA

Bilindiği gibi bu yıl 7 Mayıs tarihinde oynanan, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Işık Eyigüngör arasında fiili müdahale ile sonuçlanan olaylar yaşanmıştı. Yıldırım'ın Eyigüngör'e attığı tokat çok konuşulmuştu. Olaylardan sonra taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olmuş, şikayet üzerine de taraflar hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yıldırım hakkında, "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianamede, Yıldırım'a karşılık veren Işık Eyigüngör hakkında da, "kasten yaralamaya teşebbüs" suçundan da 9 aya kadar hapis cezası istendi.

3 KUPAYI BİRLİKTE KAZANDILAR

Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'de yöneticilik yapan Eyigüngör, Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımının başında büyük başarılara imza attı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti temsilcisi bir sezon içinde Türkiye Kupası, FİBA Kadınlar Avrupa Kupası ve lig şampiyonluğuna ulaşmasını bilmişti. Yakın Doğu basketbol takımı bu sezon da başarılı bir grafik sergilemeye devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

MUHİTTİN DÜZDEMİR:

SAYIN Aİ KOÇ''UN BU ARKADAŞLA ANLAŞMAK İSTEMESİ KENDİ İPİNİ ÇEKMESİ DEMEK. BU ARKADAŞ AZİZ YILDIRIM DÜŞMANLIĞI ALTINDA FENERBEAHÇE DÜŞMANLIĞI YAPMAKTADIR.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title